Новият селекционер на Испания Фернандо Йеро обеща на феновете да

...
Новият селекционер на Испания Фернандо Йеро обеща на феновете да
Коментари Харесай

Йеро обеща страст от испанците

Новият селекционер на Испания Фернандо Йеро даде обещание на почитателите да видят на терена оня тим, който са привикнали да следят и при някогашния ментор Хулен Лопетеги, уволнен ден преди началото на международното състезание в Русия поради решението му да поеме Реал (Мадрид). „ Ла Фурия “ излиза против Португалия за първия си мач на Мондиала през днешния ден от 21:00 часа българско време в Сочи.

“Факт е, че разполагаме с доста малко време за подготовка, само че такова е ситуацията. Всички обаче сме наясно какво желаеме да реализираме. Случилото се няма да промени нещата и ще забележим същата остаряла Испания - онази, която желае да има инициативата”, уверен е Йеро.

“Ситуацията е изключителна, само че почитаме свършената до момента работа. Знаем, че Португалия разполага с доста мощен тим, а и това е първенецът на Европа. Подготвени сме по съвършен метод, а това е най-важното. Имам цялостно доверие на моите футболисти и свършеното от тях през последните няколко години. Предстоят ни три финала в групата, като първият от тях е през днешния ден. Това е Мондиалът и би трябвало да се любуваме на шампионата. Футболистите би трябвало да играят със пристрастеност и с това към този момент ще забележим до каква степен ще стигнем”, добави някогашният бранител на Реал (Мадрид).

Испания е в група „ B “ на Мондиала дружно още с Иран (20 юни) и Мароко (25 юни).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР