Новият селекционер на германския национален отбор по футбол Юлиан Нагелсман

...
Новият селекционер на германския национален отбор по футбол Юлиан Нагелсман
Коментари Харесай

Нагелсман: Реших кой ще е новият капитан на Германия, Нойер е информиран

Новият селекционер на немския народен тим по футбол Юлиан Нагелсман реши да смени капитана на националния тим.

Занапред отборът ще бъде воден на терена от Илкай Гюндоан, който впечатли новия треньор с изявите си в двата мача от американското турне. Германия първо победи Съединени американски щати с 3:1, а по-късно приключи наедно с Мексико 2:2.
 Германия не съумя да пречупи коравия тим на Мексико
Германия не съумя да пречупи коравия тим на Мексико

Двубоят на стадион " Линкълн Файненшъл " бе изцяло равносилен, като двата тима си размениха по един гол във всяко полувреме

Предишният капитан на националния тим беше Мануел Нойер, само че той отсъстваше дълго време заради травма, откакто получи строшаване на крайници по време на зимната пауза предходната година и едвам в този момент се завърна към тренировки с тима на Байерн, до момента в който огромният въпрос е дали ще играе още веднъж за националния тим.

Треньорът Нагелсман сподели, че е приказвал с Нойер.

" Вярно е, че приказвах с Мануел по телефона. Той одобри добре решението ми да сменя капитана, той е същински експерт ", сподели Нагелсман.

Германия се готви за Европейското състезание, където е хазаин, и има огромно напрежение върху Нагелсман, който има за задача да направи добър резултат с националния тим вкъщи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР