Новият седмичен период, изисква от вас определена организираност. Именно това

...
Новият седмичен период, изисква от вас определена организираност. Именно това
Коментари Харесай

Ето какво те чака в първите дни на 2018


Новият седмичен интервал, изисква от вас избрана организираност. Именно това ще докара до реализация с предстоящ край при по-голямата част от зодиакалните знаци.

Ще получите мощен късмет да докажете себе си. Възползвайте се от тях и покажете цялостните си благоприятни условия.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Организирайте се

Започвате интервала малко неорганизирано, което ще сътвори проблеми във взаимоотношенията от настоятелен вид. Ще се наложи да коригирате държанието си, с цел да избегнете възходящата борба, която в противоположен случай ще изкристализира в остри кавги. Петък и уикендът ще са сполучливи. Понеделник е мощно под напрежение. Внимавайте! Вторник може да се трансформира в ново начало. Ярка реализация на задачите ще ви радва в дните сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Много положителни благоприятни условия

Като благоприятни условия за реализация на настоятелен цели и за наличие измежду проспериращите публични кръгове, Телците ще се употребяват с преимущество, и ще имат шанса да осъществят желанията си. Лошото е, че може да възникнат здравословни проблеми, които ще объркат проектите на мнозина. В петък се обрисува триумф, а в събота ще стабилизирате позициите си. Неделя и понеделник са много плодородни.Вторник е по- под напрежение, а сряда и четвъртък са хубави.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Много напрежение

За пълноценната си реализация през новата седмица, Близнаците би трябвало да се съобразят единствено с едно условие, което ще е наложено от събитията – притежаване на страстите и никакви кавги.Това е мъчно постижимо при вас, само че пък не е невероятно. Ще зародят условия, при които с повече неотложност ще постигнете чудесни резултати. Много под напрежение петък и прекрасен уикенд. Делниците ще са сполучливи, само че за множеството от вас ще са мощно напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Към прогрес посредством промени  

Може би, не тъкмо сега а по-рано, Раците са достигнали до убеждението, че смяната е витално нужна,а идната седмица е превъзходен интервал за такова начало и за усърдна работа по отношение на стабилизирането ви в новите условия. Петък е прекрасен, само че избягвайте споровете. Уикендът разкрива положителни благоприятни условия за триумф и прогрес, което може да се каже и за делничните дни, само че наложително не трябва да участвате в спорове, или да се отпускате.

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Нерви и проблеми

Доста нервозен интервал за реализация на вашите настоятелен цели. Мнозина от зодията няма да съумеят да осъществят професионалните си хрумвания заради пречещи фактори и трудности от високостоящи. Ще проведете сполучливи контакти през интервала, които ще дадат своя плод на по-късен стадий.Петък ще е много успешен, само че и доста под напрежение. С положителни резултати ще ви зарадва и уикендът. Делниците са наситени напрегнато от друго естество. Избягвайте несъгласията!

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изкусни и умели Благодарение на хитри и умели ходове, Девите ще осъществят във висока степен деловите си цели през идното седемдневие. Това е годно и за финансовита. Контактите в обществото и с хора от близкия кръг ще преминат в изискванията на конструктивизъм. В петък не прибързвайте. Ще сгрешите! Уикендът е под напрежение, само че и сполучлив. Показателни с положителните си данни за удача са дните понеделник, сряда и четвъртък. Вторник ще е слаб и нервозен.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Хубави постижения

Доброто авансово обмисляне, ще е надеждна гаранция за осъществяване на задачите, макар че в някои посоки триумф е подозрителен заради спънки от административно равнище. В изискванията на съгласие и единодушие ще преминат контактите в обществото, които ще ви донесат доста изгоди. Дните изпълнени с повече напрежение са днешният петък и идващият четвъртък. Уикендът и останалите делници са плодотворни и разкриват чудесни благоприятни условия.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Желано устройване

За Скорпионите се обрисува една добра седмица от позиция на мечтано делово устройване, което ще бъде последвано от развой на стабилизиране. Възможно е да зародят административни компликации, които ще отместят реализацията на въпросната обстановка, само че не и самото събитие. Петък и събота са изключително сполучливи за задачите ви.Неделя ще е сложна. Понеделник, сряда и четвъртък са с доста положителни благоприятни условия за триумф. Затруднителен се оказва вторник.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Успешно развиване

Новата седмица ясно подчертава върху сполучливата делова изява на Стрелците, и акцентира, че ще имате сполучливи контакти с надеждни авторитетни персони, които ще поддържат напъните ви за реализирането на интересуваща ви цел. Възможни са настоятелен проблеми заради административни пречки. Петък и събота ще ви радват с положителни достижения. Неприятните и напрегнати дни са неделя и четвъртък. Останалите делници ще са много сполучливи за задачите ви.

Седмичен хороскоп  КОЗИРОГ

Лични проблеми

Проблематичните обстановки при Козирозите засягат персоналния проект. В едни случаи става въпрос за здравословно неразположение, а при други неприятностите са от любовно естество. Налице са и мощни несъгласия в службата или бизнеса, само че тук изобретателните ви благоприятни условия са надалеч по-изразителни, и ще се справите с всичко. Петък и събота са много удобни, само че неделя ще е сложна. Делниците се движат доста добре и ще ви радват с хубави достижения.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Добро време за метаморфоза

За Водолеите следва една доста добра октомврийска седмица, която дава чудесни благоприятни условия за метаморфоза в дадена сфера, която представителите на зодията смятат за належаща. Ориентирате ли се за дейности в съответното направление, е несъмнено, че ще съумеете. Петък и събота са доста положителни, а неделя не подсигурява сполучливо справяне. Понеделник ще е под напрежение и неуместен, а останалите делнични дни ще преминат ползотворно и сполучливо.

Седмичен хороскоп РИБИ

Наблегнете на практическото реализиране

Представителите на Риби ще възнамеряват съвършено осъществяването на дилемите си, само че в реализирането на тези цели нещо ще куца и ще изправи задачите им пред неуспех. Най-неприятното е, че авансово уговорените срещи може да пропаднат. За сполучливото реализиране на желанията си ще се ползвате от мощна административна поддръжка. Петък и събота ще са сполучливи. С изключение на неделя и понеделник, идващите дни ще са сполучливи за задачите ви.

 

За дамата

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР