Новият роман на нашумелия български писател Георги Връбчев ще бъде

...
Новият роман на нашумелия български писател Георги Връбчев ще бъде
Коментари Харесай

Георги Връбчев представя новия си роман „Ерик: Сказание за силата“

Новият разказ на нашумелия български публицист Георги Връбчев ще бъде показан довечера от 17:30 часа в Художествена изложба " Проф. Веселин Стайков " в Пещера, родния град на създателя. Организатор е локалното читалище " Развитие ", като паралелно с представянето ще бъде маркиран и Международният ден на музиката и поезията - 1 октомври. Срещата ще бъде с присъединяване на надарения музикант Михаил Паев.

Ще приказваме за лирика, ще приказваме за музика, за силата на положителното, което ни преобразява и за сълзата, която ни сгрява и извисява, ще слушаме музика, ще приказваме за неща написани от български и международни създатели, ще приказваме за неща написани от мен и в случай че остане време, за последната ми книга " Ерик: Сказание за силата ", където поезията е в шепота напразно и песента на гористите планини.

Модератор на срещата-разговор ще бъде чудният преподавател и книжовник Neli Slavova, посетител на събитието ще бъде Milena Baltadjieva, художник на корицата на " Ерик: Сказание за силата "!

Ще се веселя да се забележим - написа в поканата си към четящата публика Георги Връбчев.

По специалност той е нотариус, само че написа лирика и прозаичност, в това число на непознати езици. Многократно е получавал влиятелни награди за творбите си. Преди дни разказът му " Песента на глухаря " бе отличен с втора премия в интернационалния конкурс „ La Piazzetta ” 2016, извършен в гр. Салерно, Италия.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР