Новият робот-прахосмукачка Roborock S7 Pro Ultra впечатлява със способностите си

...
Коментари Харесай

Roborock S7 Pro Ultra – новият флагмански робот за почистване


Новият робот-прахосмукачка Roborock S7 Pro Ultra впечатлява със качествата си за самообслужване

Новата прахосмукачка-робот от висок клас Roborock S7 Pro Ultra към този момент е на пазара. Това е артикул от водещата S серия на производителя, който заема нишата сред S7+ и S7 MaxV Ultra и се отличава с нараснала всмукателна мощ и смарт функционалности, като акцентът е върху самообслужването.

Умният домакински апарат за разчистване е наличен за поръчки сега на промоционална цена в световния онлайн магазин GeekBuying. Промоцията започва през вчерашния ден и ще продължи една седмица. коства в този момент €949 (вместо €1199), т.е. първите купувачи ще спестят цели €250!

Roborock S7 Pro Ultra интегрира в себе си най-модерните технологии за разчистване на дома

Новият модел идва с нараснала всмукателна мощ от 5100 Pa , което е над два пъти повече от 2500Pa на базовия модел S7. Благодарение на това и усъвършенстваната плъзгаща се четка, S7 Pro Ultra ще се оправи елементарно даже с упорити замърсявания по пода – засмуква безпроблемно прахуляк, трохи и други частици.

В допълнение, вибриращата технология за разчистване VibraRise (почистване със звукова вибрация) на Roborock е в положение да в профил дейно освен свежите, само че и засъхнали петна. Прахосмукачката изтърква пода с активност до 3000 пъти в минута, което допуска страхотна успеваемост. Производителят твърди, че с тази технология отстранява засъхнали петна с 30% по-ефективно и оставя по-малко замърсявания след себе си.

Roborock S7 Pro Ultra подвига високо летвата при роботизираните прахосмукачки

Roborock S7 Pro Ultra също има датчик за килими, който задейства автоматизирано умна система за покачване на мопа , когато прахосмукачката срещне по пътя си дребни трудности или се постанова да измие текстурирани/грапави подове.

Важно преимущество на модела е док станцията 4-в-1, наречена Roborock Empty Wash Fill Dock , с която се доставя прахосмукачката. Тя се грижи за всичко – за изпразването на боклука, измиването на мопа и пълненето на резервоара на Roborock S7 Pro Ultra. Събира мръсотията в своя резервоар за прахуляк с потенциал 2,5 л и може да го съхранява до 7 седмици, преди да се наложи да бъде изпразнен, според от честотата на приложимост.

Roborock S7 Pro Ultra идва с всмукателна мощ от 5100 Pa – над два пъти повече от базовия модел S7

Освен това станцията почиства мопа на прахосмукачката със скорост от 600 об./мин., като по време на този развой док станцията също се самопочиства. Накрая тя цялостни резервоара с вода, с цел да обезпечи разчистване на повърхност от 300 квадратни метра. С други думи човешката интервенция в почистването се свежда до абсолютния най-малко.

В този нов флагмански модел производителят Roborock е подобрил и зареждането на батерията. В резултат на това се презарежда за 30% по-малко време , в сравнение с своите прародители, и се завръща по-бързо към главната си работа – да чисти дейно.

Док-станцията 4-в-1 е основно преимущество на новата прахосмукачка Roborock S7 Pro Ultra

S7 Pro Ultra разполага също с LiDAR технология за 3D картографиране . С функционалността PreciSense роботът непрестанно сканира пространствата, с цел да избегне блокиране и да се приспособява към евентуални трудности.

Нещо повече, потребителят на този съвременен апарат може да настрои процеса на 3D картографиране по този начин, че роботът да се оправи с почистването на няколко етажа, като разпознава на кой етаж се намира и се преценява със неразрешените зони и невидимите стени. Всичко това става посредством съпътстващото смарт телефон приложение на Roborock – там могат да се програмират още времето и типа на почистването, както и мощността.

Управлението на Roborock S7 Pro Ultra е елементарно с съпътстващото смарт телефон приложение

Ако би трябвало да обобщим, новата прахосмукачка S7 Pro Ultra ще ви спести рутинни задължения с почистването на дома, с помощта на вградените интелигентни технологии, и най-много със качествата на робота да се самообслужва –в процеса на зареждане, събиране на боклука и разчистване на самата прахосмукачка – наред с огромната всмукателна мощ и ефикасната работа.

Новият модел в този момент е разполагаем за поръчки на промоционална цена с отстъпка от €250 в онлайн магазина GeekBuying. Може да се купи тук: за €949 (вместо €1199), с доставка от склад в Полша.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР