Новият Renault Koleos събира все повече суперлативи. Неговите изваяни форми

...
Новият Renault Koleos събира все повече суперлативи. Неговите изваяни форми
Коментари Харесай

5-звездна безопасност с новия Renault Koleos

Новият Renault Koleos събира от ден на ден суперлативи. Неговите изваяни форми и технологии от последно потомство печелят овации, а сигурността на кросоувъра е на изключителна висота, нещо, на което Renault държи извънредно доста. Това се удостоверява и от последните оценки на Euro NCAP.

При теста SUV-ът изпъква с резултат от 90% за отбрана на възрастни, 79% за деца, 63% за пешеходци и 75% за асистенти за сигурност.

Това е реализирано преди всичко посредством потреблението на стомана с доста висока разтегливост за рамката на мотора и закалена стомана за пътническата клетка, която пази купето при положение на мощен удар.

Новият Koleos идва да покорява върхове

В общоприетото съоръжение за сигурност на автомобила са конфигурирани две адаптивни предни въздушни възглавници, които се раздуват в сходство с типа на удара и позицията на пасажера в автомобила; две странични въздушни възглавници за гръдния кош/раменете на пътниците; две въздушни завеси; предни и задни подглавници с функционалност за попречване на камшичен ефект; предни седалки, предотвратяващи подхлъзването на тялото под защитните колани; задни фиксатори Isofix за детски столчета i-Size. Всички защитни колани са оборудвани с предобтегачи и ограничители на натоварването.

Когато стане въпрос за дейна сигурност, гамата от общоприетоо съоръжение на новия Koleos – надзор на сцеплението, последно потомство електронен надзор на стабилността (ESC), електронно систематизиране на спирачното изпитание и помощник за тръгване по надолнище – е допълнена с палитра от най-съвременните асистенти за подкрепяне на ръководството (ADAS).

Повече детайлности за теста на Euro NCAP можете да намерите ТУК.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР