Новият проект на София Еърпорт Център включва препроектиране на отделни

...
Новият проект на София Еърпорт Център включва препроектиране на отделни
Коментари Харесай

Re:Share ще генерира нови работни станции с повече удобства за служителите

Новият план на София Еърпорт Център включва препроектиране на обособени елементи от постройката, както и прибавяне на спомагателни зони за отдих към парковата част

Иновативни дизайнерски концепции в композиция от улеснения и функционалности, която да употребява най-добре общите и близките зони. Това е концепцията Re: Share, която Revetas Capital внедрява във портфолиото си като построява ново гъвкаво работно пространство в бизнес центъра София Еърпорт Център. Целта е понижаване на плътността, основаване на гъвкави работни станции и зони за отдих. Същевременно инвестицията подсигурява най-високата сигурност и здравословни защитни ограничения.

През последната година милиони хора бяха принудени да работят от у дома за първи път поради пандемията и това докара до повишаване на потребността от гъвкави благоприятни условия на работа. С отпадането на ограниченията, фирмите стартират да възнамеряват поетапно връщане на чиновниците на работните им места и би трябвало да се приспособяват бързо в новата среда, както и да премислят цялостното систематизиране на офиса си, като по този метод да балансират комфорта на своите чиновници. Ключова роля за триумфа на този развой има наемодателят. Неговата задача е да съобрази нуждата офисните площи да бъдат съгласувани с настоящите санитарни условия и здравословни работни практики, както и с нужното пространство за отдалеченост. Офисите в новата действителност е значимо да се преценяват с салдото на работната среда и да се впишат като пространствени детайли на корпоративната просвета.

е един от първите офис планове в София, който влага доста в цялостното развиване на бизнес парка, с цел да отговори съответно на следпандемичните условия на свойте наематели. Инвестиционният план е с работно заглавие “The Flex-R lounge ” и е първа фаза от цялостната тактика за реновиране и възстановяване на общите елементи в комплекса - “Re: Share by Revetas ”. Очакванията са той да генерира общо 150 нови работни станции, което включва препроектиране на обособени елементи от постройката, както и прибавяне на спомагателни зони за отдих към парковата част. Мисията на плана е да бъдат насърчени фирмите и техните чиновници да се разширят отвън обичайното си работно пространство, било то в новата обособена lounge зона, на скамейка в парка или към езерото. Разработения план за гъвкави работни места е ориентиран към компании, които могат и желаят да да тестват разнородни решения за своите чиновници, без да наемат спомагателни офис площи. Резултатът е понижаване на плътността в офиса посредством внедряване на гъвкави работни станции в общите елементи като улеснение, където хората могат да работят необезпокоявано, да организират телефонни диалози, да поддържат връзка или просто да се провиснал.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР