Новият премиер на Швеция днес нарисува нерадостна картина на положението

...
Новият премиер на Швеция днес нарисува нерадостна картина на положението
Коментари Харесай

Премиерът на Швеция: Положението с бежанците е сериозно, убийствата са ежедневие

Новият министър председател на Швеция през днешния ден нарисува нерадостна картина на ситуацията в страната в първото си коледно послание към нацията, като изключително акцентира на заканите за публичната сигурност, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

„ Швеция се намира в доста съществено състояние “, сподели министър-председателят Улф Кристершон - 58-годишен реакционер, който е на премиерския пост от средата на октомври, откакто получи поддръжка от крайнодясна партия.

Бежанци изнасилваха в продължение на 6 часа 21 годишен швед - най-после осъдиха жертвата!

Кристершон уточни три рецесии, които съгласно него подкопават сигурността на скандинавския народ: внезапното увеличение на случаите на принуждение, войната на Русия против Украйна и енергийната рецесия в Европа.

Въпреки че в очите на света Швеция наподобява като мирна и спокойна страна, в действителност случаите на принуждение с потребление на огнестрелно оръжие в нея са най-вече в Европейски Съюз, сподели той.

Премиерът уточни, че от началото на годината доникъде на декември е имало 378 такива случая, при които са починали 60 души, а 104 са били ранени.

 

За съпоставяне, в Норвегия и Дания е имало единствено по четири сходни смъртни случая, а във Финландия – два.

В Сьодертеле, град покрай Стокхолм, са убити толкоз души, колкото в Лондон. Почти всички убити младежи са били в незаконни банди и съвсем всички са били с имигрантски генезис, сподели още Кристершон.

Той наследи на поста социалдемократката Магдалена Андершон и ръководи с трипартийна коалиция, която без поддръжката на крайнодясната партия „ Шведски демократи “ не би имала болшинство в Народното събрание.

Обществената поддръжка за " Шведските демократи " с тяхната популистка и антиимиграционна платформа, се усили, с помощта на това, че те трансфораха битката с престъпността в собствен приоритет, отбелязва ДПА.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР