Новият председател на Европейската либерална младеж (LYMEC)е Антоанета Асенова, чиято

...
Новият председател на Европейската либерална младеж (LYMEC)е Антоанета Асенова, чиято
Коментари Харесай

Новият председател на Европейската либерална младеж е от ДПС

Новият ръководител на Европейската демократична юноша (LYMEC)е Антоанета Асенова, чиято кандидатура беше издигната от Младежкото Движение за права и свободи.

Това се случи по време на първия цифров конгрес на организацията, в който участваха 130 младежи, оповестиха от офиса на евродепутата Илхан Кючюк, който е ръководител на Младежкото Движение за права и свободи.

Младите либерали избраха още членове на управлението и делегати за идния конгрес на АЛДЕ. Той ще се организира през есента в Стокхолм, Швеция. Сред определените делегати за идния конгрес е и членът на Младежко Движение за права и свободи Танзер Юсеинов.

Това е следващият триумф за Младежко Движение за права и свободи след избирането на Илхан Кючюк за вицепрезидент на АЛДЕ, Гюлфие Арнаудова и след това Сюлейман Шабан за вицепрезиденти на Международната федерация на демократичната юноша (IFLRY), е посочено в известието.

" Изключително признателна съм на Младежко Движение за права и свободи за номинацията и съм признателна на организациите, членуващи в LYMEC, за гласуваното доверие и оказаната поддръжка. Настоящият миг не е лек – пандемията от ковид сложи пред световно тестване освен системите на опазване на здравето, икономическата непоклатимост и пазарите на труда – а това неизбежно постоянно има мощен отзив върху младежката безработица, само че оставя своя отпечатък и върху солидарността сред нашите общества " сподели Антоанета Асенова в заключителното си слово.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР