Новият политически сезон започва с усещането, че никога не е

...
Новият политически сезон започва с усещането, че никога не е
Коментари Харесай

Пумпалът се върти все около празните приказки

Новият политически сезон стартира с чувството, че в никакъв случай не е приключвал. Заради толкоз доста в това число трагични условия, летните прожектори бяха включени и на дневна светлина, а чувството за непоклатимост се покри под синя каска. Впрочем - не от през вчерашния ден се залъгваме, че всяка пробойна може да бъде запушена с подръчни средства, само че под изискване да издържи постоянно. Пумпалът в нашия житейски перпетуум мобиле продължава с висока скорост да се върти все към това, което ни държи живи - празните приказки.
Толкова сме привикнали с тях, че би било налудничаво, в случай че единствено за момент млъкнем. Тогава в близост ще се огледаме в призраци, завихрени в кръговрата на безвремието си, потънали в разумни, само че кухи откъм наличия думи.
Когато ви приказват празни приказки, се заслушайте какво минава през мозъка на индивида насреща. То не може да остане прикрито, стига да не превключите канала. А и минимум ще го усетите по хладилника си...
Когато ви приказват празни приказки, не се оставяйте във въртележката на пумпала, както се чака да постъпите. Погледнете огромната картина от разстояние, защото детайлите са значими единствено в случай че разбирате добре ясните цели на другия. Най-често тогава думите угасват.
Когато ви приказват празни приказки, изключете прожекторите. В тъмното най-добре се вижда кой-колко коства.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР