Новият пиар на премиера явно е решил, че с революционна

...
Новият пиар на премиера явно е решил, че с революционна
Коментари Харесай

Новите жестове на премиера не скриват тъжната мимика - slava.bg

Новият пиар на премиера очевидно е решил, че с революционна режисура на ръцете на основния медиен воин на България от 19 години и към този момент съвсем цялостни 10 неин министър - ръководител, ще му построи друг имидж. Вече сме гледали този филм в края на Тройната коалиция: месец - два преди крушението й, и не оказа помощ за ъпгрейд.

Защото в театъра, когато актьорът мисли за жестовете, които наскоро е трябвало да заучи, напрежението се отразява на помненето на текста, който има да произнесе. И той страда: и артистът, и текстът, та и публиката.

Никак не е инцидентно, че в Книгата е казано: "В началото бе Словото "... Тази власт индивидът с думи я е взел и я е ударжал, не с жестове. Как може това да не се схваща?!

По имиджмейкърските елементи е значимо да се означи и друго: работата върху жестовете, даже не напълно естетвени, както е видно пред камерата, хубава, но когато те опонират на мимиката и тя издава напрежение, на моменти човек би си помислил - даже обезсърчение, какъв е смисълът от размахването на ръце?

Още повече, това е запазена марка на различен класик у нас: Лили Иванова, която тази година закръгля 60 лета на сцена - цели 12 петилетки, както се възнамеряваха по нейно време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР