Новият панорамен i-COCKPIT® на PEUGEOT въплъщава метаморфозата на PEUGEOT. В

...
Новият панорамен i-COCKPIT® на PEUGEOT въплъщава метаморфозата на PEUGEOT. В
Коментари Харесай

НОВИЯТ ПАНОРАМЕН PEUGEOT I-COCKPIT

Новият панорамен i-COCKPIT® на PEUGEOT въплъщава метаморфозата на PEUGEOT. В новаторски и съдбоносен ход към цялостна електрификация, марката заменя своя бестселър 3008 с напълно нов електрически фастбек SUV.Издигайки творчеството на дизайна, удоволствието от шофирането и електрическото показване на напълно ново равнище, новият PEUGEOT 3008 е първият модел, който получава новия PEUGEOT panoramic i-COCKPIT®.

Новият PEUGEOT 3008 ще бъде показан през септември. От през днешния ден PEUGEOT показва всички нововъведения на грандиозния нов PEUGEOT panoramic i-COCKPIT®, който показва метаморфозата на новия 3008.

Следващото равнище 3008 за новия образ на марката PEUGEOT.

НОВИЯТ PEUGEOT PANORAMIC I-COCKPIT®: ЗРЕЛИЩНО ИЗЦЯЛО НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗА БЪДЕЩOТО PEUGEOT 3008.

Новото потомство PEUGEOT i-Cockpit® в бъдещия PEUGEOT 3008 разполага с впечатляващ 21-инчов закривен панорамен екран с висока разграничителна дарба, плаващ над арматурното табло, нов стилен волан и i-Toggles. В едно десетилетие на триумфи и разработки, PEUGEOT i-Cockpit® в никакъв случай не е претърпявал такава трансформация, той в действителност е повдигнат на идващото равнище!

ALLURE: Вълнуващ и изтънчен резултат на борда с 21-инчов панорамен екран с висока разграничителна дарба, плаващ над арматурното табло.

EXCELLENCE: Безпрецедентна композиция от материали и качество на покритието, както и нови

EMOTION: PEUGEOT i-Cockpit®, с цел да се насладите на инстинктивно шофиране при цялостна сигурност и необятен дизайн.

Амбицията на екипa на PEUGEOT е да преоткрие главните детайли, трансформирайки новия панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT в неповторимо предложение на пазара. Целта е да осигурим на водачите и пасажерите все по-голямо наслаждение, сигурност и комфорт!

Произведени в продължение на повече от 10 години с съвсем 10 милиона продадени бройки, другите генерации на PEUGEOT i-Cockpit® включват най-новите налични технологии: цифров инструментален клъстер, безжична съгласуваност, гласови команди, 3D резултати., i-Toggles с опция за персонализиране. и така нататък Днес PEUGEOT издига нещата на идващото равнище с напълно новия i-Cockpit®, който трансформира преживяването при шофиране: Новият панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT

Извит 21-инчов плаващ панорамен екран с висока разграничителна дарба, който сплотява head-up екрана и централния сензорен екран.

PEUGEOT взеха решение да обединят два от трите съществени детайла на i-Cockpit®: head-up екрана и огромния централен сензорен екран. Сега те са вградени в закривен панорамен екран, формиран от един 21-инчов панел с висока разграничителна дарба, който се простира от левия завършек на арматурното табло до централната подпора. Tози панорамен екран в действителност наподобява като че ли се носи над арматурното табло. „ Плаващият “ резултат се акцентира от особено LED осветяване за въодушевление под екрана.

Този 21-инчов панорамен екран е ситуиран оптимално ергономично и е леко закривен към лидера, като в същото време остава идеално наличен за пасажера от дясната страна. Този дигитален екран с изключителни размери и качество съчетава две основни функционалности на PEUGEOT i-Cockpit®:

-От лявата страна на панорамния екран, инструменталното табло демонстрира цялата информация, обвързвана с шофирането (скорост, мощ, помощ при шофиране, енергиен поток и т.н.) над компактния волан.

-От дясната страна на панорамния екран, в центъра на арматурното табло, секцията със сензорен екран е налична както за лидера, по този начин и за пасажера. Може да се употребява за ръководство на системите за отопление/климатик, навигация, медии/свързване и други

Преоткрита архитектура и ергономия

Новият панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT се отличава с нова архитектура, като панорамният екран е инсталиран високо на арматурното табло със система за фиксиране, която е невидима от купето. Това оформление усъвършенства достъпността до сензорния екран и видимостта на информацията, показвана на 21-инчовия панорамен екран.

В централната част на таблото има i-Toggles, изцяло адаптивни чувствителни на досег бутони, които могат да бъдат програмирани за бърз достъп до 10 от обичаните функционалности на потребителя, без значение дали се обаждате на обичан човек, стартирате навигация до постоянно употребена дестинация, настройвате радиото на обичана станция, конфигурация на идеалната температура за климатика и други

Централната подпора е ефирна и непретрупана, с цел да усили наличното пространство за предпазване и безжично зареждане на смарт телефон. Това е допустимо посредством преместването на ръководството на автоматизираната скоростна кутия на арматурното табло. То към този момент се намира отдясно на кормилото, тъкмо до бутона за стоп/старт на автомобила и е съвършено ергономично с елементарен достъп до ръководството наскоростната кутия и прекъсване или пускане на мотора с един подсъзнателен жест.

Органите за ръководство, ситуирани на новия стилен волан, към този момент работят с " клик " за оптимална ергономичност на потребителя: те автоматизирано разпознават пръстите на лидера, само че се задействат единствено при натискане, с цел да се избегнат неверни придвижвания. Новият панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT вкарва два нови, тънки и елегантни контрола зад компактния волан.

Висококачествено, софтуерно пространство

21-инчовият плаващ панорамен екран не е единственият детайл, който способства за ефектния тип на новия PEUGEOT panoramic i-Cockpit®.

Силната прелест и софтуерният темперамент са подсилени от амбиентното осветяване, което се простира по цялата широчина на арматурното табло и панелите на вратите.

Това осветяване се отразява върху елегантна обшивка от натурален алуминий и може да се персонализира в осем разнообразни цвята. Използваните тъкани се комбинират превъзходно с алуминиевата обшивка, с цел да основат неповторима, висококачествена композиция от материали.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР