Новият Opel Combo-e Cargo превозва товари до 800 килограма и върви

...
Новият Opel Combo-e Cargo превозва товари до 800
килограма и върви
Коментари Харесай

Opel Combo-e Cargo носи товара си тихо

Новият Opel Combo-e Cargo транспортира товари до 800 килограма и върви единствено на ток. Гамата му се вписва идеално за ежедневната работа на клиентите. На борда му те не се отказват от никакъв комфорт. Combo-e Cargo е идеален като локално решение за транспортни задания в търговията и занаяти, както за независимо заети лица, по този начин и за по-големи флоти, без да емитира нездравословни излъчвания.

Превозното средство предлага до 4,4 кубически метра товарно пространство. В допълнение, Combo-e, със своята 50 кВтч литиево-йонна батерия, има пробег до 275 километра съгласно изпитателната процедура WLTP, според от профила на шофиране, външната температура и употреба - и всичко става естествено приятно и безшумно. И в случай че има потребност от зареждане, батерията може да бъде презаредена с до 80 % за към 30 минути в социална станция за бързо зареждане съгласно производителя.

Широката гама от модерни технологии и асистиращи системи в Opel Combo-e Cargo варират от различаване на унесеност у лидера и разпознаване на пътни знаци до системи за предизвестие за конфликт начело с автоматично спешно прекъсване и разпознаване на пешеходци.

Камерата за заден ход също повишава безопасността на всички участници в движението. Със система от две камери, шофьорите Combo-e наблюдават освен зоната зад превозното средство само че и когато завиват надясно, сляпото място от страната на пътника.

„ С Combo-e продължаваме офанзивата си за електронна подвижност за леки търговски превозни средства, почнала миналата година с Vivaro-e “, споделя шефът на Opel Михаелл Льохшелер. "И със старта на Movano-e, цялото ни портфолио от търговски превозни средства ще бъде електрифицирано до края на годината. "

Най-новото допълнение към портфолиото от електрически леки търговски превозни средства на Opel се предлага в две дължини: дългият 4,40 метра Combo-e Cargo има междуосие от 2785 милиметра. С товарен размер от 3,3 до 3,8 кубически метра, той може да транспортира предмети с дължина до 3090 милиметра и до 800 кг товар. Освен това, работливият елван може да тегли до 750 кг товар от ремарке - водещ показател в класа в своя сегмент.

Дългият 4,75 метра Combo-e XL (междуосие 2975 милиметра) предлага товарно поделение до 4,4 м3 и място за товар с дължина до 3440 милиметра. Шест привързващи точки на пода (и по избор още четири на стената) държат надеждно всичко, където му е мястото, до момента в който шофирате.

Ако на борда би трябвало да са няколко сътрудници, новият Combo-e XL с двойна кабина е правилното решение. Тук могат да се настанят до петима души с водача, докато товарът е безвредно спретнат зад преграда. В преградата има и врата за превоз на извънредно дълги предмети.

С мощ от 100 кВт / 136 к.с. и максимален въртящ миг от 260 Нютонметра, новият Combo-e Cargo е съвършено оборудван заградската среда. В взаимозависимост от варианта той форсира от 0 до 100 км / ч за 11,2 секунди и предлага електронно контролирана оптималната скорост от 130 км / ч. Автомобилът би трябвало да е в дилърите до есента на 2021 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР