Новият национален селекционер на България - Силвано Пранди обяви голямата

...
Новият национален селекционер на България - Силвано Пранди обяви голямата
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Основната ни цел е класиране на Олимпиадата в Токио

Новият народен селекционер на България - Силвано Пранди разгласи огромната цел пред волейболния ни отбор, която е класиране на Олимпиадата в Токио.

" Надявам се да работим добре, познавам огромна част от състезателите от първия ми престой. Знам техния възторг и предпочитание. Сигурен съм, че ще създадем мощни и забавни мачове, както и ще реализираме доста победи ", стартира италианецът.

" В Лигата на Нациите желаеме да реализираме положителни резултати и да придадем образ на тима за най-голямата ни цел - олимпийската подготовка. Играчите, които имаха дълъг сезон с клубните си тимове ще получат по-голяма отмора, с цел да могат да оказват помощ за последната фаза на Лигата. Това са момчета като Теди Салпаров, Виктор Йосифов, Тодор Алексиев, Цветан Соколов. Другите към този момент получиха своята отмора и с тях започваме работа за първия шампионат в Аржентина ", добави Пранди, който означи, че тимът би трябвало добре да разпредели силите си, с цел да реализира високите цели, които гони.

" Първата ни цел да покажем на света, че имаме добър тим. Иначе главното е да се класираме за Олимпийските игри. Но наблягам, че няма да сме просто участници в Лигата на Нациите и Европейското състезание ", сподели още експертът.
 Теодор Салпаров: България се държи във волейбола, другите спортове вървят надолу, а ние сме на равнище
Теодор Салпаров: България се държи във волейбола, другите спортове вървят надолу, а ние сме на равнище

" Ако се класираме на Олимпиадата имаме късмет за орден "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР