Новият наставник на ЦСКА 1948 Йордан Юруков коментира успеха на

...
Новият наставник на ЦСКА 1948 Йордан Юруков коментира успеха на
Коментари Харесай

В лагера на ЦСКА 1948 са доволни от трудния успех над Хебър

Новият ментор на ЦСКА 1948 Йордан Юруков разяснява триумфа на неговия отбор с 2:1 над Хебър.

"Успяхме с доста самообладание, което беше главното нещо. Казах на момчетата, че каквото и да стане, знам, че ще създадем още повече положения, тъй като имаме класа. Търпението беше ключът към триумфа. Гордея се с тези момчета, че след изравнителното попадение ние съумяхме да сме съсредоточени и да реализираме успеха. "

"Правим по-трудното - сътворяваме обстановките, мощни сме във фаза офанзива, само че в завършващата фаза би трябвало да работим повече, само че аз не се тормозя. Щеше да има проблем, в случай че не можем да сътворяваме положения. "

"Заварих един извънредно първокласен тим, с доста положителни футболисти. От мен се искаше да консолидирам психически нещата. Това е най-хубавият тим в групата и заслужава да е преди всичко, просто би трябвало повече самообладание и повече работа. "

"Може би Септември ни държат живи, конкуренцията е сериозна. Втора лига е на едно положително равнище. Просто би трябвало да излизаме за победа, за трите точки и най-после ще забележим какво ще стане. "

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Андон Гущеров също разяснява успеха над Хебър.

"Доста сложен мач за тима ни. Мисля, че имахме много положения, само че не успяхме да ги осъществяваме. Важното е, че се поздравихме с трите точки. През първото полувреме имахме 5-6 положения, само че успеха е най-важното. "

"Това е малшанс. Работим в тази тенденция на тренировката, дай Боже да означаваме ситуациите си в бъдеще. "

"Йордан Юруков е от една седмица с нас, не бих споделил, че се е трансформирало нещо. Той ни вдъхна повече самочувствие и нещата се получават. Помогна и, че познава клуба, бил е в този тим през цялото време, познава ситуацията, това също оказва помощ. "

"Не бих споделил, че е по-различно, въпросът е да даваме максимума от себе си всеки мач и да печелим точки. Накрая времето ще покаже кой е позволил по-малко неточности. Той ще вземе промоция. "

"Докрая ще се борим със Септември, уповавам се да излезем крайни спечелили. "

"Цели не желая да си слагам, значимото за мен е тимът да върви, да побеждава. Не е значимо кой вкарва головете ", приключи Андон Гущеров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР