Новият наставник на Етър Петко Петков посочи върху кои цели

...
Новият наставник на Етър Петко Петков посочи върху кои цели
Коментари Харесай

Петко Петков: Имам много задачи за вършене, основната е нещата да се подобряват

Новият ментор на Етър Петко Петков уточни върху кои цели ще работи като треньор на отбора след равенството 1:1 с Ботев (Враца) в дебюта си отпред на “болярите”.

“Нека първо да поздравим двата тима за положителния мач. Никъде, където съм започвал, не е било елементарно. Така че доста задания би трябвало да се свършат. От спортно-техническа позиция мачът ми беше много елементарен. Не направих нито една промяна, всичките бяха насилствени. Не съм мислил кого да сменя. За мен беше по-важно да вляза в тима. Знам, че множеството сътрудници щяха да са на трибуните и да гледат мача, само че аз бях на тъчлинията.

Основната задача е оттук насетне нещата да се усъвършенстват. Достигнали сме едно равнище, което е 10-о място в класирането. Това, което аз желая да виждам, е усъвършенстване на новия полусезон. Ясно е желанието ми да запазим футболистите и да стартираме да надграждаме с нови такива. Ще направя всичко допустимо от 6 януари да започним с оптималната численост играчи. В Етър има пари, въпросът е да се провеждат по-добре нещата. За мен не е съществено да се разтрогват контракти и по-този метод да напущат футболисти”, разяснява Петков след мача. efbet Лига 20 кръг, петък 13 декември  Етър 1:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР