Новият моторспорт мениджър на Citroen Пиер Буда желае деветкратният рали

...
Новият моторспорт мениджър на Citroen Пиер Буда желае деветкратният рали
Коментари Харесай

Citroen искат Льоб да разшири WRC програмата си

Новият моторспорт управител на Citroen Пиер Буда желае деветкратният рали първенец Себастиан Льоб да удължи WRC програмата си този сезон оттатък трите кръга, за които двете страни се бяха разбрали по-рано. Французинът поведе още при завръщането си във WRC през миналия уикенд, като спукана гума и неверно решение от негова страна му лишиха преднината и в последна сметка той финишира пети.
One of the best Gravel events on the calendar #RallyMexico and with perfect conditions.#WRC #vamos
Tarmac up next in Corsica. #TourdeCorse pic.twitter.com/lTRvfG9Ok9
— Sébastien Loeb_WRX (@Loeb_Seb1) March 13, 2018
" Имахме съглашение за три надпревари. Такава е договорката все още. След другите два кръга – във Франция и Испания ще имаме опцията да приказваме отново. След Мексико обаче нямам доверие, че има отбор, който да не желае Льоб за целия сезон. Мексико бе несъмнено доказателство за неговите качества. Видяхме, че той към момента е доста бърз и ни сподели, че е изцяло кадърен да се оправи с новото потомство коли. Той поведе по средата на втория ден тъкмо когато всеки даваше всичко от себе си и натискаше до дъно. Не чакахме да бъде толкоз бърз. Знаех, че може да направи страхотни неща, само че не чаках да му отнеме толкоз малко време ", показа Буда.

Съотборникът на Льоб – Крис Мийк също се надява ветеранът да се съгласи да кара на повече места през 2018-а: " Ако имам шанса да направя цялостен сезон с него в един тим, знам, че ще науча доста ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР