Новият модел ще бъде представен на 19 април, понеделник в Шанхай.

...
Новият модел ще бъде представен на 19
април, понеделник в Шанхай.
Коментари Харесай

В понеделник Great Wall показва елконкурент на Panamera

Новият модел ще бъде показан на 19 април, понеделник в Шанхай. Great Wall сподели снимки на нов електромобил, електрически фастбек, който е разработка на електрическата подмарка на производителя ORA, която бе основана през 2018 година.

Автомобилът се отличава ся дизайн, напомнящ този на Porsche Panamera. Приликите могат да се видят в съвсем всичко, включително пропорциите на тялото (въпреки че китайският EV е по-малък по размер), наклонената линия на покрива, остъкляването и осветлението, макар че компанията се въздържа от директно копиране. Интересни елементи са прозорците на вратите без рамки и оригиналните джанти с венчелистчести спици.

Идеята за конкуренция с моделите на Porsche продължава в интериора на луксозната електрическа кола на ORA. Кръговите инструменти са в един ред, налице е хоризонталната архитектура на предния панел, огромен широкоекранен екран и вертикалната метализирана подпора.

В серийното си осъществяване моделът моделът вероятно ще излезе в по-скромен вид. Известно е, че тогава ще загуби камерите, които в този момент са конфигурирани на мястото на огледалата за обратно виждане, и големия стъклен панел на покрива.

Повече детайлности за автомобила ще бъдат забележим по време на презентацията, която ще се организира на 19 април на автомобилното ревю в Шанхай.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР