Новият министър на правосъдието да бъде Данаил Кирилов предлагат от

...
Новият министър на правосъдието да бъде Данаил Кирилов предлагат от
Коментари Харесай

Предлагат Данаил Кирилов за поста министър на правосъдието


Новият министър на правораздаването да бъде Данаил Кирилов оферират от ГЕРБ. Това разгласи в централата на политическата партия водачът й Бойко Борисов след среща на ГЕРБ с Политическа партия " Обединени земеделци " за сключване на политическо съглашение за поддръжка на евроизборите.
Данаил Кирилов, който в този момент е началник на правната комисия към Народното събрание съобщи, че това е съществено предизвикателство. Както е известно някогашният министър Цецка Цачева подаде оставка поради така наречен " заможен скандал " и министър председателят я одобри.

" Благодаря за номинацията на министър-председателя и ръководител на Политическа партия ГЕРБ. Приемам го като огромно доверие и доста сериозна задача с оглед нуждата до няколко месеца сполучливо да се довърши работата по мониторинговия механизъм ", съобщи Кирилов. " С общи старания ще се борим да реализираме позитивен резултат. Това е тежко министерство и има доста правни задания, които би следвало да се решат ", сподели още той.
Първата задача, която Кирилов получи от премиера Бойко Борисов, е по отношение на грама от Европейска комисия, в която се упорства общинските съветници да бъдат включени в антикорупционния закон, за българската страна да е изрядна за мониторингов механизъм.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР