Новият Mercedes-Benz CLE Cabriolet вече може да бъде поръчан от

...
Новият Mercedes-Benz CLE Cabriolet вече може да бъде поръчан от
Коментари Харесай

Страхотни моменти на открито през цялата година с МВ CLE Cabriolet

Новият Mercedes-Benz CLE Cabriolet към този момент може да бъде поръчан от търговски сътрудници и онлайн на цени, започващи от 66 402 евро. Пускането на пазара в Европа ще стартира в края на април 2024 година Електрическата дефлекторна система Aircap и отоплението на региона на врата Airscape – и двете са общоприети – са в допълнение създадени и имат за цел да създадат шофирането с отворен покрив още по-приятно при хладни външни температури.

Aircap се състои от два детайла - дефлекторът за вятър на предното стъкло насочва въздушния поток над главите на пасажерите. Разтяга се с натискане на бутон. Автоматичният дефлектор за вятър зад задните облегалки за глава понижава турбуленцията по-ефективно. Airscarf в този момент обезпечава още по-топъл въздух към врата и врата на пасажерите начело.

Стандартният платнен акустичен покрив също способства за годноста за каране на модела отворен през цялата година. Предлага се в черно, алено или сиво. Многослойната конструкция със комплицирана изолираност обезпечава основата за климатичен комфорт през всеки сезон. Освен това понижава шума от вятъра и шофирането. Горната част се отваря и затваря за 20 секунди до скорост на шофиране от 60 км/ч. За първи път той се зарежда извънредно с електричество и по тази причина е още по-тих. Стандартната изцяло електрическа ролетна щора автоматизирано отделя сгънатия плот от останалото пространство за багаж.

За да не се нагряват прекомерно доста кожените седалки през лятото, те имат особено покритие, което отразява слънчевите талази в близката инфрачервена област. Това значи, че кожата остава до дванадесет градуса по-хладна от необработената общоприета кожа, когато е изложена на директна слънчева светлина. Дори когато горната част е затворена, интериорът се нагрява по-малко с помощта на хладните капаци на седалките.

Като най-големият кабриолет в междинния сегмент, моделът с две порти с 25 милиметра по-дълго междуосие е предопределен да предложи висок комфорт на дълги дистанции за четирима души. Пътниците откъм гърба се възползват изключително от междуосието от 2865 милиметра. Освен всичко друго, те имат 72 милиметра повече място за коленете и 19 милиметра повече място за раменете и широчина на лактите.

Третото потомство на информационно-развлекателната система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) разрешава приложения на трети страни като платформата за развлечение „ TikTok “, системата за видеоконференции „ Zoom “ или доставчика на интернет радио и подкаст „ Audials “.

Пакетът MBUX Entertainment се предлага като алтернатива посредством Mercedes me Store. Включва интернет радио, поточно предаване на музика и пакет от данни от определен снабдител трета страна. В допълнение, с помощта на изкуствения разсъдък, MBUX предлага ново равнище на персонализация с автоматизирани функционалности за улеснение.

При стартирането на пазара клиентите могат да употребяват шаблони от общоприети процедури. Примери за това са „ Cold Days “ (включване на отоплението на седалките при избрана външна температура) или „ Date Night “ (романтична музика се възпроизвежда посредством Bluetooth аудио, околното осветяване става розово). Шаблоните се ръководят от централния екран и са подредени като въртележка.

Възможно е също по този начин да създадете свои лични процедури. Няколко функционалности и условия могат да бъдат свързани дружно. Рутинните се основават на централния екран и се демонстрират под детайла от менюто „ Моите рутинни “.

Всички мотори са меки хибриди. Имат вграден запалител генератор и 48-волтова електрическа система. Предлагат се разнообразни четирицилиндрови мотори по желание и 3,0-литров, редови, шестцилиндров, бензинов мотор като най-мощен вид.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР