Новият Mercedes-AMG C 63 S E Performance вече може да

...
Новият Mercedes-AMG C 63 S E Performance вече може да
Коментари Харесай

Mercedes-AMG C 63 SE Performance вече може да бъде поръчан - видео

Новият Mercedes-AMG C 63 S E Performance към този момент може да бъде поръчан. Продажната цена стартира от 114 887,96 евро бруто за седана и 116 672,96 евро бруто за комбито. Комбинираната систематична мощ е 500 кВт/680 к.с., комбинираният оптимален систематичен въртящ миг е 1020 Нм. В взаимозависимост от програмата за шофиране, електрическият мотор покачва мощността и въртящия миг според от обстановката - за удобно или насочено към продуктивността шофиране. Възможно е и чисто електрическо шофиране.

Електрическото задвижване и високопроизводителната батерия с 400 Волта са извънредни вътрешни разработки на AMG. Стандартното съоръжение включва изцяло изменчиво задвижване на всички колела AMG Performance 4MATIC+ с дрифт режим, интензивно ръководство на задния мост и осем AMG стратегии за задвижване. Има и 20-инчови AMG алуминиеви джанти със смесени гуми, информационно-развлекателната система MBUX със характерни за AMG функционалности и стилове на екрана и AMG Performance волан с AMG бутони на кормилото.



Специалното съоръжение " F1 Edition " се предлага за седан и комби за една година от началото на продажбите. То коства 17 612 евро и съчетава голям брой самостоятелни варианти с изключителна визия. Този е въодушевен от моторния спорт. Удивителната отличителна линия е боята в Manufaktur Alpinggrau Uni. Червените декоративни линии в профил и на предната и задната престилка прибавят спомагателни цветови акценти. 20-инчовите AMG ковани джанти в дизайн с 5 двойни спици са боядисани в матово черно.

Според производителя аеродинамичният пакет AMG усъвършенства ръководството при високи скорости. Аеродинамичните детайли включват по-големия челен сплитер, модифицираните странични панели и добавения панел на дифузора. Спойлерът на капака на багажника е непокътнат за седана. Нощните пакети AMG I и II също укрепват музи от моторния спорт външен тип на " F1 Edition ".

Интериорът се характеризира с контраста на черно и алено. Седалките AMG Performance са тапицирани с черна извънредна напа кожа с червени горни шевове и щамповани AMG емблеми на предните облегалки за глава. Има и червени защитни колани и AMG декоративни детайли от въглерод с алена нишка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР