Новият мениджър на Тотнъм Антонио Конте иска Гарет Бейл да

...
Новият мениджър на Тотнъм Антонио Конте иска Гарет Бейл да
Коментари Харесай

Антонио Конте пожела Бейл пред Азар

Новият управител на Тотнъм Антонио Конте желае Гарет Бейл да се завърне за трети път в лондонския клуб. Според информациите в Испания президентът на " шпорите " Даниел Леви е предложил на италианеца да вземе в тима различен състезател на Реал (Мадрид) - Еден Азар. Конте обаче отхвърлил тази концепция, защото съгласно него някогашният състезател на Челси не бил изключително работлив.

Специалистът има усещания от първа ръка по какъв начин работи белгиеца, защото бе негов треньор на " Стамфорд Бридж ", и то в най-силния интервал на Азар.

Странното е, че вместо това Конте е изискал в тима да се върне Гарет Бейл, който нееднократно в последните сезони бе упрекван точно в това, че е ленив по време на тренировките и към този момент няма огромна упоритост да играе футбол на най-високо равнище.

Разбира се, Бейл ще излезе много по-евтино на Тотнъм спрямо Азар, защото договорът на уелсеца изтича след края на сезона. Идеята е още през януари той да бъде притеглен, а сумата, която Леви е бил подготвен да заплати за Азар, да бъде пренасочена към различен футболист.
 Конте не си поплюва - нарочи за дебелаци няколко от Тотнъм
Конте не си поплюва - нарочи за дебелаци няколко от Тотнъм

Забрани им кетчупа и майонезата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР