Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че
Коментари Харесай

Тен Хаг: Роналдо е в плановете ми за следващия сезон

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че звездата на отбора Кристиано Роналдо е в проектите му за идния футболен сезон.

Медиите в Англия настояват, че „ алените дяволи “ са подготвени да изслушат предложения за португалеца това лято, само че общественото мнение на клуба остава, че той не е за обмен.

Роналдо няма да бъде част от предсезонното турне на Юнайтед в Тайланд и Австралия заради „ фамилни аргументи “, удостовери Тен Хаг в понеделник.

„ Планираме с Роналдо в състава за този сезон – това е. Очаквам с неспокойствие да работя с него “, сбит бе нидерландския експерт.

Запитан по отношение на това дали Роналдо желае да напусне, нидерландският експерт отвърна:

„ Не ми е казвал това. Прочетох медиите, само че както към този момент загатнах, Кристиано не се продава, той е в нашите проекти и желаеме да реализираме триумфи дружно. Разговарях с него преди да се появи този проблем. Двамата организирахме един доста добър диалог “, сподели още наставникът на манчестърци.

37-годишният нападател се завърна на „ Олд Трафорд “ предишното лято от Ювентус и към момента има един сезон до края на сегашния си контракт с клуба.

Според " Sky Sports News " сътрудникът на Роналдо – Жорже Мендеш, е прекарал миналите няколко седмици в опит да „ продаде “ „ резултата Кристиано “ на редица водещи европейски грандове. Сред тях са тимовете на Челси, Байерн Мюнхен, Барселона и Наполи.

Роналдо вкара 24 гола в 39 мача във всички шампионати за Юнайтед предишния сезон, само че „ алените дяволи “ не съумяха да се класират за групите на Шампионска лига, което докара и до информации за предпочитание от страна на португалеца да напусне „ Олд Трафорд “ в търсене на футбол в най-престижния европейски клубен шампионат – головата машина няма да играе в шампионата на богатите за първи път от 19 години насам.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР