Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг иска да

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг иска да
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг готви двоен удар по бившия си клуб

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг желае да нанесе двоен удар по някогашния си клуб Аякс. В петък стана ясно, че „ алените дяволи “ са повишили офертата си за бранителя на нидерландския първенец Лисандро Мартинес до 42,5 милиона паунда. От „ Олд Трафорд “ обаче се стремят да завлечен под носа на Аякс и нападателя на Република България Лайпциг Брайън Броби, оповестява „ Sun “.

Отборът на Юнайтед излетя за предсезонното си турне в Тайланд и Австралия в петък, като Тирел Маласия беше единственото ново лице в самолета. Клубът обаче ускори преследването си на аржентинския централен бранител Мартинес, който също е мечтан от Арсенал.

Новата оферта на Юнайтед надминава тази, препоръчана от „ артилеристите “ и се счита, че са покрай желаната от нидерландския клуб цена от 45 милиона паунда. Аякс към този момент обмисля офертата, само че може да опита да стартира война сред „ алените дяволи “ и „ топчиите “ с вярата да получи по-голяма сума. Силните връзки на Мартинес със остарелия му управител Тен Хаг обаче могат да дадат преимущество на Ман Юнайтед.

Междувременно „ алените дяволи “ също са се свързали с Лайпциг по отношение на 20-годишния Броби. Тен Хаг познава чудесно качествата на своя съотечественик, защото му треньор по време на престоя му чартърен в Аякс предишния сезон.

Юнайтед се надяват да подпишат още със свободния сътрудник Кристиан Ериксен през идващите няколко дни, с цел да може полузащитникът да се причисли към турнето им.

Продължават и опитите на отбора да вземе полузащитника Френки де Йонг от Барселона, само че нещата там остават в застой. 25-годишният нидерландски национал не бърза да напуща „ каталунците “, изключително, откакто му дължат към 17 милиона паунда заплата.

Erik ten Hag blitzes Ajax AGAIN as Man Utd make £42m Lisandro Martinez bid… before hijacking Brian Brobbey transfer |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР