Новият мениджър на Челси Франк Лампард беше категоричен, че продуктът

...
Новият мениджър на Челси Франк Лампард беше категоричен, че продуктът
Коментари Харесай

Лампард: Хъдсън-Одой може да бъде огромен играч за Челси

Новият управител на Челси Франк Лампард беше безапелационен, че продуктът на клубната академия Калъм Хъдсън-Одой може да се трансформира в марков състезател за „ сините” през идващите години.

Бившият британски национал съобщи, че една от дилемите му през новия сезон ще бъде да убеди играча, че най-хубавото бъдеще за него е на „ Стамфорд Бридж”. Доскорошният ментор на Дарби Каунти съобщи, че това ще бъде първата му задача в мига, в който получи късмет да беседва персонално с 18-годишния състезател, който сега се възвръща от тежка контузия в ахилесовото сухожилие.

„ Наблюдавах напредъка на Калъм през годините и той е приказен талант”, сподели Лампард. „ Всички знаят това и ще приказвам с него, тъй като желая да остане.”

„ Знам, че клубът желае да го задържи. Според мен той ще бъде централна фигура за нас на терена и в този момент пред него се открива една същинска опция. Определено нещата наподобяват по този начин от наша позиция. Ще приказвам с него по този въпрос и нека той да остане.”

„ Когато споделям обаче, че той ще бъде централна фигура, би трябвало да се има поради, че като млад състезател има неща, които той би трябвало да усъвършенства, а също и такива, които следват от естественото му развиване. Не споделям, че той ще бъде мигновен шлагер, само че с неговия гений може да се трансформира в главен футболист за клуба си и за Англия”, добави Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР