Новият Megane E-Tech Electric получава 5 звезди от EuroNCAP по

...
Новият Megane E-Tech Electric получава 5 звезди от EuroNCAP по
Коментари Харесай

MEGANE E-TECH ELECTRIC ПОЛУЧАВА 5 ЗВЕЗДИ ОТ EURONCAP

Новият Megane E-Tech Electric получава 5 звезди от EuroNCAP по новия протокол за тестване за 2022 година

Новият Megane реализира резултат от 85% за отбрана за възрастните пасажери и 88% за отбрана за децата с помощта на своята мощно защитна конструкция, оборудвана с общо 7 въздушни възглавници. Резултатът за уязвими участници в придвижването е 65%, до момента в който този за асистентите за сигурност доближава 79%.

В допълнение към детайлите, оценени от EuroNCAP, като част от напъните за предложение на безкомпромисна сигурност, новият Megane E-Tech Electric има и нововъведението „ пожарникарски достъп “, родена от над 10-годишно партньорство сред Renault Group и френската пожарна работа.

В допълнение QR код е прикован към предното стъкло на новия Megane E-Tech Electric. Кодът е предопределен за избавителни екипи, които при реагиране на случай могат да го сканират и бързо да разпознаят, че автомобилът е електрически. Освен това кодът им дава достъп до структурната информация на автомобила (напр. местоположението на батерията и въздушните възглавници, местата за бързо и безрисково рязане), което от своя страна значи, че могат да спестят до 15 минути от времето, належащо за добиване на допустима жертва на злополука!

„ Пожарникарският достъп “ и QR кодът са единствено част от ограниченията, които подсигуряват оптимална сигурност за тези, които употребяват коли Renault. По-общо казано, гарантирането на сигурността на клиентите по пътищата, както и на чиновниците на работното място е един от трите съществени стълба (заедно с екологичния преход и приобщаването) на политиката за стабилно развиване (CSR) на Renault Group, която се ползва като част от проекта Renaulution.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР