Новият Megane E-Tech Electric е първият сериен автомобил, който използва

...
Новият Megane E-Tech Electric е първият сериен автомобил, който използва
Коментари Харесай

Защо има много място в Megane E-Tech Electric?

Новият Megane E-Tech Electric е първият сериен автомобил, който употребява модулната платформа CMF-EV на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi и се възползва от преимуществата му във връзка с оползотворяването на вътрешното пространство. За потребителите на E-Renault то е видимо с неговите до 1245 литра товарен размер, 21 сантиметра пространство за коленете откъм гърба и обилно място за главата на всички седалки.

Платформата, особено проектирана за електрически транспортни средства, се характеризира с удължено междуосие, колела, ситуирани по краищата на купето и плътно двигателно поделение. Освен задвижващия блок, там са интегрирани съставените елементи за вътрешна климатизация. Това прави допустимо потреблението на по-тънък инструментален панел и по този метод реализиране на в допълнение пространство в интериора. Друга характерност на платформата CMF-EV, която също е преференциална за пакета, е непрекъснато равният под на транспортното средство.

„ В същото време тази най-съвременна платформа разрешава инсталирането на извънредно плоски акумулатори с висока енергийна компактност “ - споделят от Renault - “Литиево-йонната батерия на Megane E-Tech Electric е висока единствено единадесет сантиметра и сега е най-тънката батерия употребена за електрически коли. ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР