Новият мъж до Златка Райкова – богаташът Карен Хачатрян, съсипа

...
Новият мъж до Златка Райкова – богаташът Карен Хачатрян, съсипа
Коментари Харесай

Новият на Златка съсипа скъсаняка Благой: Няма 2 лева да се обръсне, стъпва на пръсти, щото е кинта и 20

Новият мъж до Златка Райкова – богаташът Карен Хачатрян , унищожи някогашния й Благой Георгиев, демонстрирайки ултра разкош, какъвто Джизъса не е виждат даже когато бе на хранилка в Рубин (Казан). Откакто със Златка са в Дубай, с Карен водят 5-звезден ВИП живот, като освен са отседнали в хотела на звездите, само че и се хранят единствено в топ заведения за хранене, карат скъпи коли и отсядат във ВИП зони, разрешени единствено за защити персони с тлъсти банкови сметки.

За информация единствено ще вметнем, че часовникът на тузаря, марка „ Rolex “, коства над 50 000 лева и постоянно залага на марков аутифит, с какъвто е оборудвал от обичаната си Златка.

В същото време, Благой Георгиев тъне в борчове и бедност и разчита на 20 години по-младата си възлюбена да го извади от калта. Не е загадка, че точно родителите й са поели масрафа за почивката им в Бали, закъдето Джизъса е изхвърчал без тек лев и е напълно на разноските на дребната Поли.

Това е по този начин, тъй като проваленият футболист, който другояче се снима като кифла по моловете с празни рекламни чанти, дължи крупни суми на редица лихвари в столицата. Един от тях е някогашният на Азис – Велизар, който от известно време се изявява като банкер на звездите. Ден през ден Благо ходел при него да му се моли за пари, с цел да насмогне на високия стандарт на Златка Райкова.

Неслучайно актуалният й ухажор Карен, който е фрашкан с пари, нонстоп се подигравал какъв брой опърпан върви Благо. „ Мани го тоя палячо! Няма 2 лв. да се обръсне, скъсаняк! Златка е плащала всичките им разноски, а той се криел като мишка! Пълен комплексар – върви на пръсти, щото е кинта и 20, та да не му проличава “, коментирал го някогашният тенисист пред свои приятели.

Благо постоянно стъпва на пръсти, с цел да наподобява висок
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР