Новият лаптоп вече не е на една ръка разстояние и

...
Новият лаптоп вече не е на една ръка разстояние и
Коментари Харесай

С Техномаркет сърфираш в мрежата безгрижно, с нов лаптоп и допълнителна гаранция

Новият преносим компютър към този момент не е на една ръка разстояние и може да бъде твой на погашение, БЕЗ оскъпяване, и с спомагателна гаранция. С Техномаркет+ това може да се случи във всеки магазин от комерсиалната верига, или онлайн, на www.technomarket.bg, при още по-изгодни условия.

В неустоимата оферта са включени марките Apple и Lenovo. A с цел да ги имаш още по-защитени е належащо единствено да сключиш контракт за потребителски заем с „ Ти Би Ай Банк “ ЕАД, както и контракт със „ ЗК Уника “ АД за застрахователна стратегия. А най-хубавата вест е, че при закупуване от онлайн магазина www.technomarket.bg на участващ артикул на погашение +, не се изисква първична вноска и по този начин грижата в Техномаркет е още по-изгодна.

 

Ако пожелаеш да имаш изключителния APPLE MACBOOK MBA 13.3 MGN63ZE/A SPG на погашение, без оскъпяване, за период от 36 (тридесет и шест) месеца и включена гаранция Тechno care plus, общата цена на продукта, плюс гаранцията, ще бъде 2 207 лева, а при приемането му на каса ще би трябвало да заплатиш първата вноска от 61,31 лева. 

 

Така ще имаш нов, грациозен и бърз преносим компютър, плюс спокойствието, че Техномаркет мисли за всичко останало.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР