Новият кросовър под марката вече Jetour се предлага с традициония

...
Новият кросовър под марката вече Jetour се предлага с традициония
Коментари Харесай

Chery пуска китайско Lamborghini Urus - видео

Новият кросовър под марката към този момент Jetour се предлага с традициония бензинов мотор и хибридно силово задвижване. Chery Automobile разгласи началото на продажбите на новия си кросоувър под марката Jetour - Jetour Dasheng. Новостта, която претендира да бъде " китайското Lamborghini Urus ", е ориентирана към младите водачи.

С него се възнамерява да бъдат заинтересувани евентуалните клиенти, на първо място с истинския дизайн, искрено намекващ за спортния темперамент на новостта. Jetour Dasheng има намекваща за експедитивност каросерия с дълъг челен похлупак и наклонена линия на покрива. Обща дължина на кросоувъра е 4590 мм, ширината 1900 мм, а височината е 1685 мм. Размерът на междуосието е 2720 мм.

Цялата предница е заета от трапецовидна решетка с интегрирани дневни светлини. На „ носа “ има надпис с името на марката, а от двете му страни са тънките линии на светлинната оптика. Оригинално наподобяват и дръзките тънки задни светлини. Покривът приключва с дребен спойлер с вградена стоп светлина в центъра.



Минималистичният интериор е оборудван с волан с две спици, виртуално арматурно табло и мултимедийна система. Прави усещане цялостната липса на физически бутони. Управлението на цялата функционалност на автомобила е сложено на централния екран. Предните седалки са разграничени от необятен подлакътник с две поставки за чаши и синьо контурно осветяване. Същото атмосферно осветяване се вижда на вратите и в долната част на предния панел. В декорацията доминират светлосиви и антрацитни нюанси.

Jetour Dasheng се предлага на пазара в бензинова и хибридна версия. В първия случай кросовърът е оборудван с 1,6-литров мотор с турбокомпресор със 197 к.с. и 290 Нм въртящ миг. Електрическата установка на бензино-електрическата версия се състои от 1,5-литров мотор с турбокомпресор и електрически мотор, вграден в тристепенна скоростна кутия DHT. Общата мощ на елементите е 326 к.с. и 565 Нм. Комбинираният разход на гориво е 1 литър на 100 километра. Няма данни за електрическия пробег на хибрида.

Различни асистенти за шофиране са оповестени като общоприетоо съоръжение, в това число круз надзор и помощ при промяна на лентата. В Китай Jetour Dasheng е на цена сред $14 600 и $19 300, според от конфигурирането.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР