Новият Конгрес трябваше да започне работата си вчера с тур

...
Новият Конгрес трябваше да започне работата си вчера с тур
Коментари Харесай

Хаос в американския Конгрес

Новият Конгрес трябваше да стартира работата си през вчерашния ден с тур за аплодисменти за Републиканската партия, откакто въпреки и на косъм, завоюва болшинството в долната камара на изборите през ноември. Вместо това, републиканският водач Кевин Маккарти неведнъж се провали в кандидатурата си за ръководител и представител, сблъсквайки се с протест в редиците на личната си партия, тъй че влезе в историята по всички неверни способи, разяснява Военновъздушни сили.

При три поредни гласувания във вторник, и още едно в сряда, конгресменът от Калифорния не можа да доближи нужния предел от 218 гласа – при 222 републиканци в Камарата. Така че, вместо тур за аплодисменти, републиканците засвириха срамен „ бис ”, започвайки диспути за това по какъв начин ще продължат - само че какъвто и да е резултатът, ясно е, че вместо несъстоялата се " мощна алена вълна ", предстоят две години борби сред умерени и десни републиканци.

Според наблюдаващи, разривът измежду републиканците тлее от дълго време, до момента в който демократите останаха обединени зад новия си...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР