Новият кмет на Царево Марин Киров получи първи една от

...
Новият кмет на Царево Марин Киров получи първи една от
Коментари Харесай

Туристическа концепция на Царево от младите му хора връчи на новия кмет Сдружение Победа сега

Новият кмет на Царево Марин Киров получи първи една от 300-те бройки на предложение за туристическа идея на Община Царево, основана от самите младежи на Община Царево.

 

Тя бе направена от основаните юношески туристически клубове в градовете Ахтопол и Царево по плана Активиране на младежите за основаване на резистентен туризъм в Община Царево с финансовата поддръжка на Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10А от Закона за хазарта.

 

При това учредяването и конференциите на клубовете се организираха дни и седмици след потопа на територията на селищната система. Идеята е развиването на туризма да бъде и развиване на младежите и за тяхната реализация по родните им места, с цел да не мигрират към други по-големи градове, каквито планове имат доста от тях.

 

Под егидата на уредниците от Сдружение Победа в този момент младежите събраха нужната информация за историята, туристическите запаси и базата на бранша и също по този начин на основата на извършеното в границите на плана социологическо изследване обобщиха всички налични данни и своите наблюдения, като предложиха хрумвания за развиването на общността и на най-важния занаят на локалното население.

 
Тя ще залегне в основата на цялостна и съвременна нова туристическа тактика на Царево, която ръководителят на Сдружението Борис Ангелов даде обещание да бъде показана, тъй че дребната община ще изпревари София в това отношение. В столицата опитът за основаване на сходен документ се оказа цялостен неуспех и не бе позволен даже до разглеждане, заради неналичието на 22 типа туризъм в него.
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР