Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров от ГЕРБ обяснява изборната

...
Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров от ГЕРБ обяснява изборната
Коментари Харесай

Новият кмет на Пловдив: Подкрепата, която получих от други партии, беше безрезервна и без договорки

Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров от ГЕРБ изяснява изборната си победа с позитивната акция, която е провел и с обстоятелството, че доста пловдивчани към този момент познават работата му като кмет на регион " Тракия ".

В " Още от деня " Димитров съобщи, че в екипа му ще влязат най-вече партийни членове на ГЕРБ. Изтъкна, че поддръжката, която е получил от други партии на втория тур, е безрезервна и не е правил сделки с никого, в това число и със Славчо Атанасов, който остана трети на първия тур на локалните избори.

" Имаме безапелационна победа в Пловдив и екипът, който към този момент е структуриран, ще бъде най-вече от членове от партията, за разлика от предходния мандат, където доста малко имахме членове на нашата партия. А поддръжката, която ми е оказвана от други партии, беше безрезервна, без условия.

За поддръжката от " Съединени за Пловдив " и Славчо Атанасов - също е бил кмет на " Тракия ", познава работата ми и му е сочил като образец ", разяснява Димитров.

Сред главните му цели като кмет са възстановяване на инфраструктурата и довършването на ремонтите в града. Преминаването към по-екологичен превоз, грижа за културно-историческото завещание и справяне с огромната задлъжнялост на Пловдив.

Според Димитров ще е нужна преоценка на приходната част на града. Възможности за развиването на Пловдив Димитров вижда и посредством разнообразни линии за помощ от страната.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР