Новият изпълнителен директор на Ювентус Маурицио Сканавино определи отнемането на

...
Новият изпълнителен директор на Ювентус Маурицио Сканавино определи отнемането на
Коментари Харесай

Директор на Ювентус: Тази присъда е напълно несправедлива и неравна

Новият изпълнителен шеф на Ювентус Маурицио Сканавино дефинира отнемането на 15 точки от актива на тима за незаслужено и неравно, като акцентира, че в клуба са готови за метода, по който ще действат с тази обстановка.

“Разбира се, считаме тази присъда за изцяло несправедлива и неравна. Чакаме нейното мотивиране, само че сигурно ще апелираме пред олимпийския комитет да поддържа нашата позиция, която е доста солидна и ясна, а също по този начин към този момент беше призната по време на първия правосъден развой. Ще продължим по този път. Не единствено в Ювентус и нашите почитатели я считат за несправедлива. Бих желал да благодаря на почитателите на други клубове и на хората, които са работили във футбола дълго време, имат значими позиции в малките екрани и обществените мрежи и схващат какъв брой неравна и несправедлива е тази присъда. Федералната правосъдна система може да работи по обобщаващ и неправдив метод, което провокира паника, тъй като през днешния ден това се случва с Ювентус, а на следващия ден това може да стане с всеки различен клуб.

Тази присъда демонстрира, че няма смисъл да бъдем оптимисти или песимисти, просто би трябвало да сме подготвени. Въпреки че не я чакахме, тя беше в листата с вероятни последици, тъй че не сме неподготвени. Имаме колектив от добре готови юристи и ще продължим да се пазиме със мощ и увереност. В срещата ни с тима видях огромна взаимност. Бях леко сюрпризиран, може би тъй като ми се случва за първи път, само че съставът беше доста спокоен и съдбоносен. Вече бяхме изяснили обстановката, през която минава клубът, и всички те бяха наясно с това. Някои от известията, които разгласиха в обществените мрежи, също потвърдиха тяхното въодушевление и всичко е наред.

Както можете да си визиите, интервалът е чудноват и би трябвало да си сложим цели. Имаме някои доста ясни и солидни хрумвания, тъй че чакаме да дойдат доста точки на терена. Важно е да поддържаме избрани дисциплинираност и организация. След тази фаза ще забележим каква е обстановката. Дистанциране от остарялото управление? Всеки си има свои лични характерности и няма потребност да се отдръпваме от никого. Ние сме група експерти, отдадени на работата в клуба на спортно, организационно и юридическо равнище. Президентът не е желал да се дистанцира от никого. Истинският фокус е да бъдем професионални и проведени ”, разяснява Сканавино пред DAZN.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР