Новият изпълнителен директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев, сподели вижданията

...
Новият изпълнителен директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев, сподели вижданията
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев: Инвестициите в ЦСКА се увеличават

Новият изпълнителен шеф на ЦСКА – Стоян Орманджиев, показа вижданията си за бъдещето на клуба в дебютна конференция като началник.

Той изясни функционалностите си, разяснява бъдещия градеж на стадион „ Българска войска “ и още.

„ Благодаря на Фичо (б.р. Филип Филипов). Ние сме си доста близки. Един от първите ми мемоари на „ Армията “ са свързани с него. Радвам се да видя доста познати лица, другари. Който не ме познава на 37 години съм, с две деца, фамилен. Приемам като огромна отговорност тази служба. Много се вълнувам “, показа се Орманджиев.

„ Моят татко (б. р. Стефан Орманджиев) щеше да се гордее с мен през днешния ден, той доста искаше да съм футболист. Е, не станах и не съм горделив с кариерата си на футболист, уповавам се да стана добър началник. Надявам се да надминем задачите. Трябва да се срещна със протичащото се в клуба. Нещата се случиха бързо. Радвам се, че ще работим дружно с Фичо “.

Снимка: БГНЕС

„ Искам да благодаря на Лъчезар Танев, с който работихме дружно. Колкото повече цесекари са зад тила ми, толкоз по-добре. Ще имаме доста работа. В ЦСКА и двама шефове не са задоволителни. Има работа за още доста. Радвам се, че влизам в подобен миг. Бях поканен от Фондацията. Отговарям за Фонд „ Спорт “. Снощи спах добре и сънувах, че ЦСКА ще има нов доста прекрасен стадион.Тепърва обществеността ще се среща с нашата активност. Какво по-добро от това нашият първи план да е обвързван с ЦСКА? Насочени сме и към други сходни планове. За нас ЦСКА е ракета-носител. Това е най-популярният и различим клуб “.

“Доколкото знам логото на букмейкъра продължава да седи на фланелката. Тепърва ще преглеждаме и рекламните контракти. За да може ЦСКА да построи стадион, да има добър тим и школа, да има добра физиономия, съвременна, основополагащо за това е стадионът. Бюджетът няма по какъв начин да се понижава, а единствено да се усилва “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР