Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев, обяви, че периодът

...
Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев, обяви, че периодът
Коментари Харесай

Павел Колев: Адаптирах се на "Герена" за 15 минути

Новият изпълнителен шеф на " Левски " Павел Колев, разгласи, че интервалът му на акомодация към новото работно място е траял 15 минути. Той размени на поста Красимир Иванов при започване на 2019 година, давайки знак, че " сините " скоро ще имат нов притежател.

" Адаптирах се за 15 минути. Познавам всички тук, както и множеството футболисти. Сега имам и един добър другар в тима в лицето на Валери Божинов. Надявам се това ново начало да бъде сполучливо и да върнем " Левски " там, където му е мястото. ", съобщи новият началник в " Левски ".
Божинов: Преговорите с " Левски " продължиха 45 секунди (ВИДЕО) Селекцията при "сините " ще продължи до края на седмицата
Той сложи подписа си под контракта на второто ново попълнение за зимния трансферен прозорец на стадион " Георги Аспарухов ". След като " сините " привлякоха Мартин Райнов, през днешния ден (7 февруари) с клуба парафира и Валери Божинов по експлицитното гледище на новия треньор Георги Дерменджиев.

" Георги Дерменджиев настояваше да има Валери Божинов в състава си. Мисля, че и предходният треньор искаше същото. Трудно е да се откри треньор, който да не желае Божинов. Не е имало никакви договаряния. Разговорите продължиха 45 секунди. Той имаше време да почисти нещата с " Ботев " Враца. Трябва да им благодарим особено, тъй като се разбрахме правилно и с тях не е имало никакви проблеми. При всяко състояние нуждая се от подобен футболист ", сподели Колев.

Той добави, че по селекцията на " сините " към момента се работи, като до края на седмицата се чака да бъдат оповестени последни нови попълнения, в случай че договорите им станат действителност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР