Новият изпълнителен директор на Иво Ивков бе представен от мажоритарния

...
Новият изпълнителен директор на Иво Ивков бе представен от мажоритарния
Коментари Харесай

Новият изпълнителен директор на Левски с разкрития за дълговете и плановете си как ще върна славата на клуба

Новият изпълнителен шеф на Иво Ивков бе показан от мажоритарния притежател на сините Наско Сираков. Ивков показа вижданията си за стабилизиране и развиване на клуба.

" Посветен съм на синята идея още през 1998, когато записах едно от първите, в случай че не и първото акционерно сдружение според условията на тогавашния закон. Повече от 20 години съм имал опция да работя с 8 президенти и 4 изпълнителни шефове. Познавам " кухнята " на клуба ненапълно. Вярвам, че всеки може да удостовери, че в най-трудните обстановки за клуба аз съм бил отсреща. Бил съм индивидът зад сцената в юридически аспект...

Повечето левскари ме познават. Опитът ми ми даде доста познания и неповторима опция да следя развиването в европейския футбол. Даде ми и контакти с изключителни хора, които сега ръководят международният футбол. Говоря за работни контакти, а не другарства. За мен по-важно е какво се случва с клуба в този момент и какво ще направи новият УС, с цел да реализираме неговата непоклатимост.

Нашият клуб се намира в невиждана обстановка. Необходими са незабавни ограничения за финансовото му излекуване на първо място. Амбициозна задача пред новия екип е в средносрочен проект да върнем на мястото, което му се поставя. Това да стане непрестанно. В последните години имам чувството, че ние постепенно забравяхме кои сме освен като клуб, а като общественост на милиони. Един от най-важните ни цели е да реализираме финансова стабилизация на клуба. Как ще стане това? Необходимо е доста усъвършенстване на приходната част ", разяснява Ивков на конференция през днешния ден.

" Имам цялостно доверие към треньора. Той е най-подходящ за Левски. Не мога да не загатна, че огромна опора е фигурата на господин Сираков. Ще имам самодейна работа по всички аспекти. За нас е доста значима работата с Общината и с страната. По инфраструктурни и обществени планове, както и за развиването на спорта по цялата страна. Имаме да покрием неизплатени суми на някогашни и сегашни футболисти, както и треньори.

В нежелано състояние сме, че административният ни екип не е получавал заплати от много време. Няма да споделям числа. Някои от отговорностите на клуба, с които се срещнах преди да встъпя, няма да призная елементарно като правист. Първо ще водим договаряния с всички наши сътрудници и в това число кредитори. Когато един ден напусна този пост, ще дам цялостен доклад по какъв начин съм заварил този клуб и по какъв начин го оставям ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР