Новият холивудски хит Кокаиновата мечка“ (Cocaine Bear) направи фурор по

...
Новият холивудски хит Кокаиновата мечка“ (Cocaine Bear) направи фурор по
Коментари Харесай

Няма да повярвате: Филмът Кокаиновата мечка е по истинска история

Новият холивудски шлагер „ Кокаиновата мечка “ ( " Cocaine Bear " ) направи възторг по международните кина и се чака да завоюва 23 милиона $ през уикенда в Съединени американски щати.

The real story behind " Cocaine Bear " is in many ways too much. Too absurd. Too ’80s. And now it's being turned into a movie that may even be a hit, writes AP Film Writer Jake Coyle.
— The Associated Press (@AP)
Номалцина знаят, че това, което стои зад основаването на кино лентата, е същинска история, която се основава на разказите на служител на реда от отдела за битка с опиатите за огромен случай с опиати, трансформирал се ненадейно в опасност със смъртоносно количество кокаин.

Инцидентът, апетитен за ентусиазъм за снимането на кино лентата, се случва през 1985 година Полицаят Андрю Торнтън и неговият сътрудник транспортират голямо количество кокаин с частен аероплан от Колумбия до Америка. Но осъзнавайки, че са следвани от граничния патрул, Торнтън включва самолета на автопилот и стартира да изхвърля огромни количества кокаин наоколо до националния парк Ноксвил. Когато се пробвали да скочат от самолета, Торнтън се оплел в парашута и паднал в двора на Фред Мейджърс, гражданин на Ноксвил.

Странният случай не свършва дотук, тъй като тъкмо тогава се появява една огромна черна мечка и докопва кокаина, паднал измежду горски листа. Три месеца по-късно е открит неидентифициран мъртвец, а след здравно умозаключение трупът на животното е подложен на аутопсия, след което е намерено огромно количество кокаин в тялото му.

The new movie “Cocaine Bear ” is a highly fictionalized account of a drug-smuggling drop gone wrong in September 1985.

Here’s the real story behind the film:
— The Washington Post (@washingtonpost)
Филмът в действителност е модифициран в сюжет, съгласно който мечка по нехайство гълтам огромно количество кокаин, след което се втурва да преследва локални поданици.

Режисьорът Елизабет Банкс, известна с основните си функции в „ Следващите три дни “ и „ Игрите на глада “, прави неповторим прочит на филми на ужасите като „ Челюсти “ и „ Злите мъртви “ и филмовия род, който пресича границата сред хорър и стендъп комедия.

„ Когато научих историята и прочетох сюжета на Уордън, почувствах, че би трябвало да направя този филм “, споделя Банкс.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР