Новият главен изпълнителен директор на Shell“, Ваел Саван, представи планове

...
Новият главен изпълнителен директор на Shell“, Ваел Саван, представи планове
Коментари Харесай

Новият изпълнителен директор на Shell преструктурира британската енергийна група

Новият основен изпълнителен шеф на „ Shell “, Ваел Саван, показа проекти за консолидиране на активността на английската енергийна група, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Shell “ се стреми да преоткрие себе си под управлението на някогашния началник на отдела за възобновими енергийни източници Саван, който при започване на годината размени Бен ван Беурден на управителния пост.

Компанията възнамерява от юли да сплоти своето поделение за рандеман на петрол и газ с подразделението за полутечен природен газ, се споделя в изказване на „ Shell “.

Възобновяемите енергийни източници ще се слеят с подразделението на „ Shell “ за пречистване и маркетинг на нефт.

Реорганизацията има за цел " да опрости в допълнение организацията и да усъвършенства резултатите ", се споделя в изказването.

" Правя тези промени като част от естествената и непрекъсната еволюция на Shell ", сподели Саван и добави, че те ще оказват помощ на компанията да се концентрира върху генерирането на " мощна възвръщаемост " за вложителите.

Миналата седмица компанията започва стратегически обзор на вътрешното си енергийно звено във Англия, Германия и Нидерландия, базирайки се на сложните условия.

В същото време „ Shell “ и нейните съперници се възползваха в огромна степен от внезапното повишаване на цените на силата.

БГНЕС напомня, че по-рано този месец „ Shell “ съобщи, че непредвидените налози, наложени от Европейския съюз и Обединеното кралство след внезапното нарастване на облагите, ще костват на групата към 2 милиарда $.

„ Shell “ ще показа годишните си резултати в четвъртък. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР