Новият фокус, който поставям, е насочване на инвестиции в кварталите

...
Новият фокус, който поставям, е насочване на инвестиции в кварталите
Коментари Харесай

Насочването на инвестиции в кварталите е новият фокус, който поставя кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян

Новият фокус, който слагам, е ориентиране на вложения в кварталите и цялостна смяна на средата до домовете на хората, сподели в отговор на въпрос на Българска телеграфна агенция претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян.

Това ще стане с годишни стратегии за вложения във всеки регион - създаване и ремонт на квартални улици, тротоари, междублокови пространства с места за паркиране и други Безкомпромисно налагане на стандартите за качество ще бъде част от ролята на общината, съобщи Хекимян. Това значи стандарт за настилката на тротоарите, за уличните лампи и други

Част от подреждането на града е и ограничение на новото строителство вътре в комплексите - запазване на зелените площи и увеличение със закон на наложителните дистанции за нови здания от съществуващите. Напълно реалистично е да построяваме и обновяваме по 100 км тротоари на година във всички региони, счита претендентът.

Трябва да продължи построяването на метрото и дотъкмяване на околовръстното сред бул. „ България “ и „ Люлин “, съобщи Хекимян.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР