Новият филм за Джеймс Бонд No time to die може

...
Новият филм за Джеймс Бонд No time to die може
Коментари Харесай

Новият филм за Джеймс Бонд No time to die може да бъде продаден на стрийминг платформа

Новият филм за Джеймс Бонд " No time to die " може да донесе стотици милиони долари oт евентуална продажба на стрийминг платформи. Metro-Goldwyn-Mayer са приговорили с Apple и Netflix по отношение на преместването на новия си филм за Джеймс Бонд непосредствено към стрийминг вид, съгласно източници, само че студиото твърди, че е ангажирано с театрално издание, написа Bloomberg.

" Пускането на кино лентата е отсрочено до април 2021 година, с цел да се резервира театралното преживяване за киноманите ", сподели представител на компанията MGM.

Филмът трябваше да излезе по кината през април 2020 година, само че премиерата беше отсрочена до ноември, откакто пандемията Covid-19 " затвори " театри и кина на всички места по света. Въпреки че кината започнаха да отварят още веднъж, хората се връщат постепенно и студията не желаят да пускат най-големите си министър председатели. По-рано този месец филмът беше отсрочен още веднъж за април 2021 година

Смяната на правата за " No time to die " би било огромен прелом за стрийминг услугите и би могло да помогне да притегли доста клиенти, които желаят да гледат най-новия филм за Бонд. Филмът в който взе участие Даниел Крейг, коства към 250 милиона $.

Междувременно филмът на ужасите " Antebellum " започва на първокласно домашно видео през септември, до момента в който " Mulan " дебютира в Disney + с такса от 30 $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР