Новият филм на Мартин Скорсезе за убийствата през 1920 г.,

...
Новият филм на Мартин Скорсезе за убийствата през 1920 г.,
Коментари Харесай

Скорсезе и новият му филм Убийци на цветната луна бяха аплодирани девет минути в Кан

Новият филм на Мартин Скорсезе за убийствата през 1920 година, които опустошават индиански резерват в щата Оклахома, получи бурни аплодисменти на кинофестивала в Кан, където в събота вечерта се състоя премиерата на " Убийци на цветната луна ", оповестиха информационните организации.

Бурните овации на публиката продължиха девет минути, като не стопираха след края на финалните надписи и включването на осветлението в залата, написа " Варайъти ".

Продукцията " Убийци на цветната луна ", която е с присъединяване на Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и Лили Гладстоун, е с дълготрайност три часа и 26 минути.

" Това беше толкоз прочувствено прекарване, не мисля, че в миналото съм преживявал нещо сходно ", съобщи 80-годишният Мартин Скорсезе след прожекцията.

Новият му филм проверява поредност от убийства на заможни представители на племето осейдж в щата Оклахома. В него се преглежда и образуването на ФБР.

Топлият банкет на фестивала е добър знак за " Епъл ориджинал филмс ", съгласно известия предоставила на Скорсезе бюджет от 200 млн. щатски $ за адаптиране на историята по романа на Дейвид Гран от 2017 година

Гладстоун, която играе жена от племето осейдж, набелязана за цел поради петролното си благосъстояние, получи възторжени мнения и трябваше да се бори със сълзите си, до момента в който публиката я аплодираше, отбелязва ДПА.

Потребители на обществените медии даже показаха осъществяването ѝ като евентуален кандидат за отличие.

Аплодисментите може би щяха да продължат и още по-дълго, в случай че Скорсезе не беше получил микрофона, с цел да произнесе тирада, в която благодари на племето осейдж, както и на " “Епъл ".

" Епъл " направи толкоз доста за нас ", сподели той, до момента в който си припомняше снимачния интервал в Оклахома. " Имаше доста трева. Аз съм нюйоркчанин. Бях доста сюрпризиран. Беше необикновено прекарване. Живеехме в този свят ", добави той.

Мартин Скорсезе дружно с Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро, Лили Гладстоун, Джеси Племънс минаха по аления килим в Кан преди прожекцията късно вечерта в събота.

" Убийци на цветната луна " ще излезе по кината на 20 октомври, а по-късно ще бъде пуснат и в стрийминг платформата на “Епъл ”.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР