Новият филм на Марк Уолбърг Кралят Артър“ е кинематографичната версия

...
Новият филм на Марк Уолбърг Кралят Артър“ е кинематографичната версия
Коментари Харесай

Преглед на филма: Човек и куче и приключенски надбягвания в „Кралят Артър“

Новият филм на Марк Уолбърг „ Кралят Артър “ е кинематографичната версия на въодушевяващ афиш в класната стая. Означава добре и има нещо потребно да се каже, само че в по-голямата си част също е много общо – история за новобранци, която реализира предстоящите удари.

Уолбърг играе авантюристичен играч, Майкъл, който към момента не е спечелил съревнование. Срещаме го един ден в неговото съревнование за „ финален удар “, заседнал в калта с екипа си и некадърен да приключи. Това е, споделя той, едва от тяхна страна. След три години той е в своята визия за крайградско чистилище, работи за татко си и живее в извънредно хубава къща с красивата си брачна половинка, някогашна приключенска състезателка, и дребната им щерка. Тя се отхвърли от всичко, с цел да бъде майка, само че той не може да преодолее обстоятелството, че в никакъв случай не е печелил.

„ Състезателите се състезават “, изяснява той. Тя се отхвърля съвсем незабавно, евентуално изтощена от унилия Майкъл, и му споделя да отиде да откри спонсори. Той е като мъжката Даяна Ниад – безумн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР