Новият епизод на сериала, който завладя сърцата на потребителите във

...
Новият епизод на сериала, който завладя сърцата на потребителите във
Коментари Харесай

Пророчества и предсказания за края на света в сериал „Канага“

Новият епизод на сериала, който завладя сърцата на потребителите във Vbox7.com „ Канага “, носи дълго защитавани в загадка пророчества и рискове. Квантовият физик Мардин получава видения, само че заплаща висока цена за тях.

Сънят на Мардин (в ролята е хитовият артист от „ Великолепният век “ Мехмет Гюнсюр) става все по-реалистичен. След следващата неспокойна нощ, квантовият физик планува драматичен случай с чужд. Кой е мъжът от видението на Мардин и по какъв метод ще се преплетат орисите им, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com.

Притеснен от неизбежната гибел на майка си, Мардин търси пояснение за паранормалните сънища в по този начин наречените Акашови записи. Ще откри ли физикът спокойствието, което по този начин интензивно търси или това е просто началото на ново премеждие?

Настъпва най-трудният миг в живота на Мардин – моментът, в който би трябвало вечно да се раздели с тежко болната си майка. На смъртния одър тя му споделя дълго защитавана загадка и завещава на Мардин задачата да открие татко си, който всички считат за мъртъв от 30 години.

Ще оказват помощ ли Акашовите записи на физика да върне спокойствието си? Какво го свързва със странния чужд, заплашен от смъртна заплаха? Отговорите на тези и безчет други въпроси се крият в премиерния за България сериал „ Канага “, първо във Vbox7.com.

Може да следите „ Канага “ всяка сряда във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР