Новият електрически велосипед ADO A20 има сгъваем дизайн и лека

...
Новият електрически велосипед ADO A20 има сгъваем дизайн и лека
Коментари Харесай

Електрически велосипед с автономен пробег до 80 км

Новият електрически велосипед ADO A20 има сгъваем дизайн и лека алуминиева рамка. Товароносимостта на велосипеда е 120 кг. A20 се задвижва от електрически мотор с мощ 350 W (0.47 к.с.). Моторът е кадърен да развива скорост до 35 км/ч, само че оптималната му скорост е 25 км/ч. Пробегът с едно зареждане на батерията (10.4 Ah) е 80 км. Времето, належащо за презареждане на батерията пък е от 4 до 6 часа.

Здравата, само че олекотена алуминиева рамка е с 40% по-лека от аналогичните колела, направени от въглеродна стомана. Системата за ръководство обезпечава три режима на придвижване. Рамката е снабдена и със стойка за смарт телефон. Предната вилка има хидравличен амортисьор, до момента в който седалката е пружинна.

Двуцветният LCD екран, вграден в кормилната система, дава на потребителя информация за скоростта, оставащото зареждане на батерията, изминатото разстояние и други параметри. Електрическият велосипед ADO A20 се продава в черно и бяло.

За консуматори от Европа компанията има три сервизни центъра в Обединеното кралство, Полша и Германия. Има пет години гаранция на рамката и една година за главните модули. Електрическото колело е на цена от 899 $.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР