Новият електрически Citroen e-C4 X е готов за пазарния си

...
Новият електрически Citroen e-C4 X е готов за пазарния си
Коментари Харесай

Електрическият Citroen e-C4 X е на старта - видео

Новият електрически Citroen e-C4 X е подготвен за пазарния си старт. Със своя вид кросовър дизайнерски метод, моделът е опция на по-традиционните хечбек и SUV оферти на пазара в компактния клас. Цените стартират от 37 540 евро; стартирането на пазара е планувано за първото тримесечие на 2023 година

С дължина от 4600 мм, e-C4 X се подрежда в моделната гама на Citroen сред C4 (4360 мм) и C5 X (4800 мм). Междуосието е същото като на e-C4 с 2670 мм. С Cd стойност от 0,29, аеродинамичната успеваемост е усъвършенствана с помощта на бързата, ясна линия на покрива, което има позитивен резултат върху електрическия пробег.

Има седем цвята на корпуса, от които да избирате: Elixir Red, Perla Nera Black, Platinium Grey, Sand Beige, Polar White, Steel Grey и Mother of Pearl White. Четирите цветови пакета „ Anodised Blue “, „ Anodised Deep Red “, „ Glossy Black “ и „ Glossy Silver “ оферират самостоятелни варианти за дизайн с цветни декоративни граници и фаровете за мъгла. Има и четири равнища на съоръжение, от началното равнище Feel през Feel Pack до топ версиите Shine и Shine Pack.



Предлагат се шест разнообразни атмосфери за интериора, които се надграждат една върху друга - общоприетата версия „ Meanwhile Black “ включва, наред с други неща, седалка на лидера, която може да се контролира на височина и с лумбални опори. Трезвата и елегантна атмосфера " Urban Grey " съчетава сивия плат " Chevrons " с черна изкуствена кожа. Седалките Advanced Comfort са общоприети на борда при настройка.

Наред с други неща, окачването Advanced Comfort, което разрешава на автомобила да се плъзга меко по неравностите, обезпечава удобно шофиране. Широките и привлекателни седалки Advanced Comfort са от пяна с висока компактност в сърцевината на седалката, спомагателен пласт пяна с дебелина 15 mm и специфична структура. Пътниците имат усещането, че седят в плюшено кресло, държани крепко на място и предпазени от шума и неравностите на пътя.

Благодарение на своята аеродинамично усъвършенствана форма, електрическото задвижване без излъчвания на e-C4 X предлага WLTP пробег до 360 км, комбиниран с съвсем тихо шофиране. Електрическото задвижване със 100 кВт е мощно и цялостно с сила във всяка обстановка на шофиране: 136 к.с. и 260 Нм въртящ миг са неотложно налични, ускорението от 0 до 100 км/ч лишава 9,5 секунди в състезателен режим. Максималната скорост е 150 км/ч. Батерията от 50 кВтч е проектирана като литиево-йонна батерия в система 400 Волта. Предлагат се три режима на шофиране: Eco, Normal и Sport. Гаранцията на батерията е осем години или 160 000 км с остатъчен 70 % потенциал на зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР