Новият Джизъс – 31-годишният Иван Данаилов, който се прочу по

...
Новият Джизъс – 31-годишният Иван Данаилов, който се прочу по
Коментари Харесай

Иван, който надраска Колизеума в Рим: Не знаех, че е древен

Новият Джизъс – 31-годишният Иван Данаилов, който се прочу по целя свят, откакто издълба с ключ своето име и това на гаджето си в стрините на Колизеума, написа неуместно писмо до прокуратурата и кметството на Рим.

Нашенецът се разкая, че е увредил най-известния амфитеатър в света и сервира своите извинения на италианците, съобщи Телеграф.

„ Осъзнавайки сериозността на закононарушението, с тези редове бих желал да поднеса моите най-искрени и почтени извинения на италианците и на целия свят за вредите, породени на културното завещание, което е наследството на цялото човечество ”, написа българинът.

Откъс от писмото на Иван бе оповестен от вестник „ il Messaggero ”, от което излиза наяве, че нашенецът се оправдава пред управляващите, че не е бил наясно какъв брой античен е Колизеумът.

„ Признавам с надълбоко разстройване, че едвам по-късно, което за жалост се случи, научих за древността на паметника “, декларира Иван.

Надали обаче има човек в света, който да не знае какво е Колизеумът, отбелязва италианското издание.

Иван Данаилов е българин, роден в Ловеч, само че има английско поданство. Той от години живее на Острова, където работи като фитнес инструктор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР