Ако Западът иска да се бие за Украйна на фронта,

...
Ако Западът иска да се бие за Украйна на фронта,
Коментари Харесай

Лавров: Русия е готова за война със Запада в Украйна

Ако Западът желае да се бие за Украйна на фронта, Русия е подготвена за това, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров.

" Това е тяхно право - в случай че желаят да се бият на фронта, дано там да бъде ", сподели Лавров по време на чуване в Народното събрание за състава на новото държавно управление.

Русия изостри тона на предизвестията за последствията от директна борба с НАТО, откакто френският президент Еманюел Макрон не изключи опцията западни войски да бъдат изпратени на фронта, съобщи Факти и Българска телеграфна агенция.

Кремъл разяснява предходната седмица, че изпращането на войски на НАТО в Украйна би било извънредно рисково. Путин разяснява, че това може да провокира Трета международна война.

Лавров съобщи, че идните през юни мирни договаряния в Швейцария без присъединяване на Русия се възприемат като " отправяне на ултиматум към Москва ". Той съпостави обстановката с " неодобрение към възпитаник ", чиято орис е била решена от учителите, до момента в който той е бил отвън стаята.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР