Новият член на Върховния съд на САЩ Брет Кавано заяви,

...
Новият член на Върховния съд на САЩ Брет Кавано заяви,
Коментари Харесай

Номинацията на Тръмп за Върховния съд вече официално успя и обеща да е отборен играч

Новият член на Върховния съд на Съединени американски щати Брет Кавано съобщи, че не изпитва " мъка " по отношение на случилото се поради номинацията му, защото е заречен да е " екипен състезател ", съобщи БГНЕС.
" Върховният съд е екип от 9 души и аз постоянно ще бъда екипен състезател в тази игра… Процесът по утвърждение от Сената е противоречив и прочувствен. Този развой завърши ", споделя той на гала в Белия дом, с която беше маркирано влизането му в състава на съда.
" Сега ще се концентрирам върху това да бъда допустимо най-справедлив. Взимам този работа с признателност и без мъка ", добави още той.
Кавано стана висш арбитър на косъм - откакто в Сената го поддържаха единствено 50 сенатори, а 48 бяха срещу него. Причина за случилото се бяха обвиняванията на психолога доктор Кристин Форд, че в студентските години Кавано я е насилил, след студентски ваучър с доста алкохол. Форд и Кавано бяха изслушани пред Сената, само че лекарката не съумя да потвърди думите си изрично. Въпреки това беше направена инспекция и от ФБР, която също не съумя да събере безапелационни доказателства против Кавано. Случаят провокира и редица митинги, като последният - по време на гласуването в Сената, приключи с ареста на над 160 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР