Новият член на Първа лига Арда (Кърджали) започна подготовка за

...
Новият член на Първа лига Арда (Кърджали) започна подготовка за
Коментари Харесай

Арда започна подготовка, ясна е програмата на тима на Стамен Белчев

Новият член на Първа лига Арда (Кърджали) стартира подготовка за историческото си първо присъединяване измежду елита на българския футбол. Наставникът Стамен Белчев събра футболистите, които през вчерашния ден и през днешния ден минават медицински прегледи. По-късно групата отпътува за Банско, където ще продължи първата част от своята подготовка. Там футболистите ще бъдат настанени в супер първокласния комплекс " Катарино СПА ", където ще имат разполагаем най-хубавите условия за подготовка и възобновяване.

До този миг Арда публично има подписан контракт с един състезател. Това е вратарят Николай Банков, който идва от Ботев (Враца). Очаква се до края на седмицата към тима да се причислят още двама футболисти. В Банско новакът в Първа лига ще остане до 29 юни и ще изиграе две контроли. Първата е на 22 юни с Поморие, а втората е планувана за 26 юни с румънския Академика Клинчени, който от тази година ще играе в Първа лига на Румъния.

Третата инспекция на Арда ще е на 29 юни против Ботев (Пловдив), като срещата ще се играе на стадиона в Коматево. Тимът ще бъде публично показан пред почитателите на 6 юли в Кърджали с мач против Ботев (Гълъбово).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР